Mooie producten en betaalpagina’s. Deze worden aangevuld met bestemmingspagina’s en een breed scala aan andere aanpasbare opties die u zou verwachten van een volledig e-commerceplatform. Productbeoordelingen en beoordelingen om uw search engine optimization te stimuleren en maak de winkelervaring informatiever voor uw klanten. Onbeperkte producten, afbeeldingen en galerijen. Vrijwel alles is onbeperkt in WooCommerce, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele beperkingen.

Talloze thema’s om uw online winkel er precies zo uit te laten zien als u wilt. Sommige van deze thema’s zijn gratis, terwijl sommige worden verkocht through externe leveranciers.

Woocommerce Attributen Maken

Extra’s zoals geautomatiseerde belastingen Na voltooiing verschijnen er twee tabbladen aan de linkerkant van uw WordPress-dashboard: één voor producten en één voor uw primaire WordPress website-instellingen.

Een systeem waarmee u uw ontwerp kunt aanpassen met een visuele builder of through de code. Meer dan 400 WordPress hosting-extensies en duizenden andere WordPress-plug-ins om het uiterlijk en de functionaliteit van uw winkel te verbeteren.

Het wordt hier allemaal geconsolideerd, waardoor het gemakkelijk is om toe te voegen aan uw winkel en te beheren wat er in de toekomst gebeurt. Wat betreft enkele van onze favoriete functies, hier is wat om naar uit te kijken:

Hoe Maak Je Een Eigenschap Aan In Woocommerce?

U wilt bijvoorbeeld een lidmaatschapssite maken of een eenvoudig contactformulier toevoegen. Het is allemaal mogelijk met plug-ins en extensies. Toegang tot de REST API voor het beheren en integreren met alles, van producten tot bestellingen.

Geavanceerd product sorteren en filteren: thij verbetert de positie van uw zoekmachine en leidt uw klanten ook door tal van producten. Ondersteuning voor fysieke, digitale en aangesloten producten.

Dit is een belangrijke reden waarom WooCommerce zo populair is geworden bij meer geavanceerde ontwikkelaars. Het is moeilijk om alle WooCommerce-functies in één blogpost te bespreken, maar ik zal het zeker proberen. Daarna leidt het je door een winkelconfiguratiepagina waar je het volgende kunt invullen:

Er zijn onbeperkte variaties beschikbaar en u kunt grote productlijsten importeren en exporteren. Aanpasbare kassaruimtes met gastkassa, geautomatiseerde e-mails, belastingopties, free of wordpress webshop charge verzending, ingebouwde betalingsverwerking en meer.