Ook als je een blog aan je web site wilt toevoegen, is WordPress een goede keuze. Met WordPress kun je veel sneller een website bouwen. Je hoeft niet veel te weten van html of css, dus je site staat veel sneller.

Inhoud Van Deze WordPress Handleiding

Iedereen die teksten op je website moet kunnen publiceren of foto’s moet kunnen plaatsen kan zijn eigen account krijgen, met daarbij horende rechten. Dat is een stuk gemakkelijker dan steeds teksten of foto’s heen en weer te sturen naar degene die ze uiteindelijk online moet zetten. Je ziet, het rijtje voordelen is absoluut langer dan het rijtje nadelen. Maar om nou te zeggen dat ik daarom iedereen zou aanraden een WordPress-website te maken – nee, dat nou ook weer niet. Hoe kun je een WordPress-web site optimaal beveiligen?

  • Het maken van een homepage in WordPress
  • Dat is op dit moment een normale pagina.
  • Wanneer je van thema wisselt moet je meestal de locatie van het menu weer bepalen.
  • Selecteer daarna bij de optie ‘Homepage’ de pagina die je ‘Home’ hebt genoemd en ‘Blog’ bij ‘berichtpagina’.

WordPress is tegelijkertijd gratis en onbetaalbaar. Ontdek meer websites die gebouwd zijn met WordPress Breid WordPress uit met meer dan 55 WordPress website.000 plugins om aan je wensen te voldoen.

Gratis WordPress Beginners Handleiding

Het uiterlijk van een WordPress-website is sneller en gemakkelijker te veranderen. Dus wil je je web site na een aantal jaren een opfrisbeurt geven, dan heb je dat veel sneller voor elkaar. Je kunt met meerdere mensen tegelijkertijd aan je web site WordPress werken.

Copyright © Mijn-eigen-website.nl privacybeleid Prachtig design, WordPress hosting krachtige functies en de vrijheid om alles te bouwen wat je wilt.