Snelheid is tremendous belangrijk voor de performance en het gebruiksgemak van jouw web site. Hoe sneller je web site is, hoe langer men WordPress op je web site zit en hoe meer pagina’s deze bezoekt. Een trage web site zorgt ervoor dat bezoekers jouw web site snel verlaten.

Cybercriminelen worden steeds slimmer en hebben ook het voordeel van een free of charge SSL-certificaat ontdekt. Met een gratis SSL-certificaat is het lastig om te zien of een mail of website legitiem is of niet. Wil je professionaliteit uitstralen met je web site? Ga dan voor een betaald SSL-certificaat. Wij verzorgen de installatie!

Stap 2: WordPress Website Installeren

Het is uiteraard mogelijk om gebruik te maken van SSL. Onze hostingpakketten beschikken standaard over AutoSSL, een free of charge SSL-certificaat. Echter is het beter om te betalen voor een SSL-certificaat. Een gratis SSL-certificaat is niet per se onveilig en werkt prima voor websites WordPress website waar de bezoekers geen betaal- of persoonsgegeven kunnen achterlaten. Toch bieden free of charge SSL-certificaten al snel ‘schijnveiligheid’.

Nadat onze optimalisatie specialisten klaar zijn met de optimalisatie van je website wordt goed duidelijk wat de kracht van onze managed internet hosting is. Ga tijdens de trial aan de slag met je website om met eigen ogen te ervaren wat het verschil is. Daag onze optimalisatie specialisten uit en wij realiseren de beste versie van jouw website WordPress hosting! Vul het trial-aanvraagformulier in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Waarom is de snelheid van mijn website belangrijk?

De onderlinge verschillen zitten hem voornamelijk in de reactie- en oplostijden. Voor meer informatie over de SLA‘s kun je contact met ons opnemen. Is er ondersteuning voor SSL?

Wist je dat zelfs forty% van de internetgebruikers afhaakt bij een trage web site… Bieden jullie ook support SLA’s aan? Naast de reguliere assist op werkdagen binnen kantooruren (09.00 t/m 17.00) bieden we ook ondersteuning buiten kantooruren. Met een SLA ontvang je aanvullende ondersteuning en onderhoud voor jouw hostingdiensten. We bieden verschillende SLA’s zodat je een variant kunt kiezen die aansluit op jouw wensen.

We laten je graag ervaren wat supersnelle hosting kan betekenen voor jouw bedrijf. We maken een kopie van je huidige web site en plaatsen deze in een (niet geïndexeerde) testomgeving.

De Nadelen Van Je Website Maken In WordPress