Maar dat kan op andere momenten weer anders zijn. Bedankt voor het nakijken van mijn snelheid, goed om te horen dat die prima is. Dus daarom blijf ik het zo raar vinden en zit ik beetje in dubio wat ik moet doen. Ik zou het nog even aankijken en alleen als het te vaak voorkomt overstappen. Als ik op siteground kijk bij WordPress internet wordpress webshop hosting, zie ik de Growbig staan.

WordPress Com

  • Aangezien de customizer de wijzigingen live laat zien, kies ik altijd om het aan te passen through de customizer.
  • We hebben in dit thema 4 rijen in de footer.
  • Het gaat op volgorde van links naar rechts.
  • Om een widget toe te voegen of aan te passen kun je op één van de blokken klikken.
  • Footer widget blok 1 is de meest linkse rij en blok four is de meest rechtse rij.

Bouw Website

Vele malen beter dan Sitegroud, wat een problemen daarmee gehad en echt in vergelijking met bovenstaande 2 supertraag. Ik zoet nog een goede snelle hostingprovider voor gewone , anders dan WP websites, tot nu toe geen succes, ik heb er al tientallen gehad. Savvii is zeker ook een goede internet hosting supplier. Jammer dat je er slechte ervaringen mee hebt. Ik heb er tot nu toe alleen maar goede ervaringen mee.

Website Controleren

Ik heb zelf 5 websites op 1 GoGeek account. Kan ik dan ook meerdere domeinnamen bij Siteground hebben of is dit alleen de hosting en moet ik ergens anders de domeinnaam zelf onderbrengen? (Zoals hostgator ook werkt, alleen internet WordPress hosting hosting en domeinnaam ergens anders met dns verwijzing naar hostgator?) Kan dat namelijk nergens terugvinden?

Dan is dat namelijk zo goedkoop. Klopt, met een GrowBig of GoGeek account kun je meerdere web sites hosten.

Ik heb trouwens al mijn domeinnamen bij Transip ondergebracht en niet bij Siteground. Mocht ik in de toekomst toch een andere internet hosting provider willen maakt dat het verhuizen een stuk makkelijker. Ik heb SAVVII voor mijn belangsrijkste WP web sites wordpress webshop, erg goed, supersnel en TOP service. Voor Andere WP websites gebruik ik site visitors planet internet hosting, goedkoop supersnel en a hundred% support.