Dan kan je de plugin WPML met WordPress Multilingual installeren. Hiermee kan je de webshop vertalen naar het Nederlands. Extra koppelingen/uitbreidingen Uiteraard zijn er ook een heleboel koppelingen en uitbreidingen. Net als bij WordPress zelf, kan je WooCommerce ook helemaal naar eigen hand zetten.

Verzend Instellingen Woocommerce

Zodoende wist ik al van tevoren dat ik met Nordique een snelle en betrouwbare partner in de arm zou nemen. Het resultaat mag er zijn, ik ben er erg website maken blij mee en krijg goede reacties van mijn relaties. De realisatie en de samenwerking verliepen soepel en prettig. En mooi binnen de begroting! Wij werken voor klanten met ambitie.

Als jouw WordPress-installatie ook in het Nederlands is geïnstalleerd, zal WooCommerce automatisch ook in deze taal staan. Wil je juist een Engelstalige webshop vertalen naar het Nederlands?

Je kan inhaken op de various functies en deze helemaal customizen. Dit is vooral handig wanneer er maatwerk gevraagd wordt. Dit moet wel op een slimme manier gedaan worden, need anders levert dit veel further werk op tijdens het updaten.

WordPress hosting brengt namelijk regelmatig updates uit en het is te adviseren dit goed bij te houden. Als je de ‘templates’ aanpast , zal je dit ook met de updates weer moeten aanpassen. Je kan hier meer lezen over onderhoud/updates. > Nordique kende ik al jaren en we werken al geregeld samen bij klanten.