Sluit je aan bij 20.000+ anderen die ook onze wekelijkse nieuwsbrief met WordPress insidertips krijgen! Bedankt voor het wordpress webshop abonneren Je ontvangt binnen een week het volgende nummer van de Kinsta-nieuwsbrief. Abonneer op de Kinsta-nieuwsbrief

Je hebt echter ook de mogelijkheid om te upgraden naar een jaarabonnement. De abonnementen beginnen bij $199 per jaar en het duurste abonnement is $899 voor volledige toegang.

Dit betekent dat hulp nooit ver weg is. Er is altijd wel een blogartikel die een oplossing voor je probleem biedt of een coole extensie die je winkel verder brengt.

De gemiddelde zzp’er of artiest zal zien dat het erg eenvoudig is om een winkel op te zetten en te beginnen met verkopen. Maar ook ervaren builders zullen EDD weten te vinden. Zij kunnen namelijk WordPress hosting gebruik maken van de RESTful API om zo volledige controle over hun aanpassingen te krijgen. Easy Digital Downloads heeft een grote, actieve gemeenschap van bloggers, ontwikkelaars en liefhebbers achter zich.

Inhoud (anders Dan Producten)

Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden en Privacybeleid Geef de omzet, search engine optimization, ROI en gebruikservaring van je on-line WordPress store een boost met razendsnelle laadtijden. De kernplug-in van EDD is dus free of charge.

De add-on Recurring Payments waarmee je terugkerende betalingen inschakelt, kost bijvoorbeeld $199 voor een web site. De add-on voor MailChimp is bijvoorbeeld $49.

  • er gewoon netto bij op geteld word?
  • Kan je mij vertellen hoe ik Plugins kan gebruiken?
  • als ik bij Verzending in instellingen van Woocommerce de btw standing op standaard kosten zet
  • Voor WooCommerce heb je WordPress.org nodig.

Alle pakketten bevatten volledige klantensupport, sitelicenties en updates. Ook ontvang je een aantal extensies en unieke integraties, zoals e-mailmarketing en betalingsgateways. Net als bij WooCommerce, hebben alle plug-ins een eigen prijskaartje.

Het Opzetten En Bijhouden Van Een Woocommerce Webshop Kan Echter Flink Wat Tijd Kosten

In de bibliotheek vind je ook een aantal gratis add-ons. De Extensions Library bevat tientallen add-ons. Ook zijn er veel mogelijkheden wat betreft de betalingsgateways. De primaire plug-in is helemaal gratis.