Dat is ook waarom SEO specialisten blij zijn met themes gebouwd in Genesis. AllesWP werkt voornamelijk met betrouwbare premium themes en plugins en je ontvangt een eigen license dat dit theme van jou is. Dat geldt dus ook voor eventueel gebruikte plugins die niet gratis zijn. Dit is erg belangrijk, zoat je ook toegang blijft houden tot updates van theme en plugins.

Past onze werkwijze bij jouw wensen? Je ontvangt een doc met uitleg hoe je het beste je informatie kan aanleveren aan ons per mail om dit vlot te laten verlopen. Na de start is er daarom binnen het pakket vaak geen ruimte voor wijzigingen of voortschrijdend inzicht. Indien je toch zaken wil wijzigen aan de eerdere afspraken kunnen er additional WordPress hosting kosten aan vast zitten. Dat melden we dan echter wel van te voren.

Techniek verandert nou eenmaal voortdurend en juist omdat WordPress OpenSource software is is er veel kaf onder het koren. Met de web optimization zit het wel goed. Schema.org standaarden en gebouwd voor snelheid.

WooCommerce uitbreidingen . Instram feed integratie, twitter integratie. bv.Mooi je laatste producten, beursfoto’s en nieuwe collecties die je op Instagram plaatst in je webshop tonen in een mooie tijdlijn.

Woocommerce Verzendzones

Caching, CDN, CloudFlare, snelheid verder optimaliseren. Andere betaalgateways koppelen. Factuur PDF meesturen met emails. Colorswatches, variaties van producten mooier weergeven.

Emails op maat maken voor alle orderstadia (bestelling verzonden etc.) Woocommerce uitbreidingen bv voorraadbeheer, sku nummers, parcelware, weergave voorraadstatus. Speciale wensen van de weergave van categorieën en het verwerken van een algemene categoriefoto.

En de beveiliging zit er al op, zodat hackers geen kans krijgen. Kortom, je krijgt een website wordpress webshop waar je wat aan hebt.

Logo design, overleg op locatie. Hosting op eigen naam bij 3th party onafhankelijke supplier: keuze uit budgethosting v.a. €40 p/j en premium kwaliteitshosting voor meer snelheid en caching. Onderhoud wanneer jij het nodig vindt. Er is altijd een backup als het mis gaat.

Je betaalt nooit onaangekondigd meer dan afgesproken binnen de goedgekeurde offerte. Voor meer informatie zie de web site of informeer! Dat is WordPress belangrijk, omdat je daarmee enige zekerheid hebt dat de gebruikte producten ook worden bijgewerkt om te werken met nieuwere versies van WordPress.