Bij een webshop denken we vaak gelijk aan de Wehkampen en Bol.commen onder onder ons. Maar je kunt een webshop ook gebruiken om diensten, events of te verkopen.

Welke Woocommerce Plugins Voor Jouw WordPress Webshop?

WebsitesOptimalisatieOnderhoud & SupportBlogKlantcasesOver onsContactZoekMenu Menu Drie opties om snel te starten met een WordPress webshop Heb je er nog nooit over nagedacht om een webshop aan je WordPress web site toe te voegen? Dan wordt het daar misschien toch eens tijd voor. Helemaal nu we in de Corona crisis zitten en veel bedrijven halsoverkop hun verdienmodel om gooien.

  • Hoe weet je of je theme voor zoiets geschikt is?
  • Hallo, ik ben bezig met een wordpress/woocommerce webshop maar ik krijg de winkelwagen en de account button niet rechts bovenin de header.
  • Ik hoor heeeeel graag wat ik het beste kan doen om zo snel mogelijk een webshop/winkel functie kan toevoegen aan mijn web site.
  • Woocommerc heeft Paypal ondersteuning en die kun je invullen en dan werkt het .
  • Ik zou namelijk graag de relaxation van mijn web site behouden.

Ontwikkeling reside te woocommerce volgen Geoptimaliseerd voor Google

Ik hoor graag meer over je project. WordPress hosting Neem contact op Vraag offerte aan

Videohandleiding bij oplevering Ontwerp voor alle key pagina’s *Bovenstaande prijzen zijn indicatief en exclusief BTW Ook een geweldige WordPress webshop laten maken? Neem vrijblijvend contact op.

Het gaat niet om het woord ‘webshop’ maar om het woord ‘verkopen’. Want die website wordpress webshop is veel meer dan een online visitekaartje.

Nog niet helemaal bekend met WordPress en WooCommerce? Met de op maat gemaakte videohandleiding is het een fluitje van een cent om je store zelfstandig bij te houden! Pokemonkaarten Bekijk project Tevreden klanten met een WordPress webshop