De plug-in heeft ook geavanceerde instellingen, voor de gevorderde SEO-specialist. Download en installeer deze plug-ins, volg de instructies en je zal zien, je website zal beter vindbaar worden. Houdt er wel rekening mee dat je veel tijd moet investeren om on-line vindbaar te zijn. Je kunt simpelweg niet zomaar op positie 1 staan. Het opbouwen van een naam, een autoriteit kost ontzettend veel tijd . Om vindbaar te zijn moet je meer communicatiemiddelen inzetten, ook moet je weten waar jouw doelgroep aanwezig is. Social media zoals Facebook en Twitter zijn middelen waarmee je jouw bereik gemakkelijk vergroot.

Tegenwoordig zijn er allemaal handige instruments te vinden online. In 2019 gebruikte ik Divi en ben nu uiteindelijk overgestapt op het thema Astra. Bij mij komt ongeveer 50% by way wordpress webshop of de hoofdpagina binnen. Aan de hand van de Google analytics zie ik wat een klant belangrijk vind om te bekijken. Ik zet dan de knop duidelijk zichtbaar op mijn hoofdpagina.

Wat Kost Een WordPress

Op deze manier komt je website op de domeinnaam te staan en niet in een submap. Zodra jouw domeinnaam actief is kan er eindelijk begonnen worden aan het echte werk. Het is dan ook tijd voor stap 2, WordPress installeren zodat we een WordPress website maken. Je hebt hier de optie om privateness defend in te schakelen voor je domeinnaam. Dit is een free of wordpress webshop charge optie van Cloud86 waarmee je ervoor kunt zorgen dat je anoniem bent als eigenaar van een domeinnaam. Normaliter is dit namelijk altijd op te zoeken bij de registar van de door jou gekozen extensie. Je bent nu op een pagina aangekomen waar je jouw contractsperiode kunt kiezen.

Verder kun je rust en vertrouwen creëren voor je bezoekers. Ben je nog aan het overwegen welke kleuren mooi zijn voor jouw website? Je kunt een website als Coolers.co bekijken om kleurenpalet te maken voor jouw website. Ik raad je aan om niet meer dan 3 hoofdkleuren te nemen. Wil je echter voor een bepaald menu-item een submenu maken, dan zal je de subitems onder het menu-item moeten plaatsen en dan ietsjes meer naar rechts. Het resultaat op de web site zal er als volgt uitzien.

Bijna elke web site heeft een contactformulier nodig. Met Contact Form maak je gemakkelijk professionele formulieren. Er zijn inmiddels 5 miljoen websites die deze plugin gebruiken. Bedenk wel goed dat deze grote templates de website ook wel ingewikkelder maken.

Dank Tonny voor dit korte krachtige heldere artikel! Áls ik dit zelf ga doen weet ik nu de beginselen. Bekijk deze handleiding om meer handige plugins te ontdekken. Voor de duidelijkheid daarom even een overzicht van de voor- en nadelen van een WordPress-website, om je te helpen de juiste keuze te maken voordat je begint.

  • Verstuur en ontvang veilig e-mail met je eigen domeinnaam, waar je ook bent!
  • Onze API wordt gebruikt door duizenden hostingbedrijven.
  • Dat is ook de gedachte van een WordPress web site.
  • Dit is een simpele software om de perfecte kleurencombinatie te zoeken.
  • En je kan natuurlijk ook eerder stoppen als je het nieuwste WordPress thema, het thema Twenty Fifteen of het thema Goedemorgen wilt gebruiken.

Dan ontvang je een free of charge licentie voor altijd. Daarom maken wij web sites iedere dag een beetje sneller.

Bijna de helft van de bezoekers, 47%, verwacht dat de web site binnen 2 seconden laadt. Een Global Content Delivery Network voor het snel laden van pagina’s, ongeacht de locatie van de gebruiker.

Andere websitesoftware die je kunt gebruiken zijn bijvoorbeeld Wix, Jimdo of JouwWeb. Volgens WordPress zelf is ongeveer veertig procent van het internet gebouwd op deze software. Om te beginnen is de software open source en free of charge te downloaden. Het is dus een goedkope manier om zelf een web site mee te bouwen. Wil je jouw diensten of producten on-line verkopen, dan kun je met de plugin WooCommerce met je WordPress-site een webshop beginnen.

Het is tijd dat jouw WordPress website dat ook doet. En dat kan allemaal met een simpele WordPress plugin. [newline]Voor vrijwel elk bedrijf – van corporates tot kleinere webshops en alles daar tussenin – is WordPress een uitermate geschikt CMS. Bovendien is WordPress zeer gebruiksvriendelijk, waardoor je het CMS snel onder de knie krijgt. Het creëren van content WordPress hosting nadat de website is aangeleverd word je dus erg gemakkelijk gemaakt. Een onderschat onderdeel van het bijhouden van WordPress zijn niet gebruikte themes en plugins. Als deze worden uitgeschakeld in de WordPress-admin wordt de code niet gedeactiveerd. WordPress zelf zal de code niet langer aanspreken.

Op deze pagina vind je de beste plug-ins op dit moment. Nadat je domeinnaam is geregistreerd, heb je webruimte nodig. Zo kan jij jouw eigen stukje ruimte op het internet inrichten met jouw web site.

Wanneer je eenmaal menu-items hebt toegevoegd, dan komen deze aan de rechterkant van de pagina te staan. Het is hier een kwestie van slepen om de menu-items in de juiste volgorde te plaatsen. Ga nu met je muis over een pagina heen en klik op Snel bewerken. Dit is de snelste manier om een paginatitel te kunnen wijzigen.

In veel gevallen zul je hier ook een free of charge domeinnaam krijgen, maar je weet wel zeker dat je goede en betrouwbare hosting krijgt. Dan zit je in veel gevallen huge aan een systeem als Wix of Squarespace.

Bovendien kun je na oplevering de website gemakkelijk zelf beheren en bijhouden. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt of een advies wenst omtrent een WordPress website laten maken. Een veelgebruikte mogelijkheid van WordPress is dat het ook als webshop kan fungeren. Doordat het platform blijft groeien in het aantal gebruikers, komen er steeds meer toepassingen die kunnen worden gekoppeld aan uw web site of webshop. Wij zorgen voor een passend design, een goede techniek en de inrichting van de website zodat bezoekers ook klant worden.