Hoe je het ook aanpakt, zorg dat je het goede behoudt en het slechte weggooit. Het oprichten van een onlinewinkel lijkt misschien een hele klus, maar dat hoeft het niet te zijn. WooCommerce — Dit is een allesomvattende plug-in voor e-commerce-oplossingen voor je WordPress-web site WordPress. Easy Digital Downloads— EDD is een geweldige oplossing voor e-commercewinkels die digitale downloads en diensten verkopen. Shopp— Met deze plug-in kun je verkopen, nieuwe producten toevoegen, inventaris actualiseren, bestellingen versturen en nog veel meer.

Kijk even mee naar wat ze precies doen en wat ze kosten: Downtime en WordPress problemen? Kinsta is de internet hosting oplossing speciaal ontworpen om jou tijd te besparen! Yoast search engine optimization($zero tot $89)— Yoast biedt je de mogelijkheid om iedere pagina van je website afzonderlijk te optimaliseren voor zoekmachines.

UpdraftPlus($0 tot $145 p/jaar)— Deze plug-in zorgt ervoor dat je geen kritische informatie verliest bij ongelukken met data. CSS Hero($19 tot $79 p/jaar)— Wil je veranderingen aanbrengen in je WordPress-web site WordPress hosting zonder dat je hoeft te klooien met CSS? Deze plug-in geeft die mogelijkheid. Met al deze plug-ins kan je website het opnemen tegen de meest ervaren WordPress-experts.

Footer (onderkant) Van Je Website Wijzigen

Dit betekent dat je een goede kans maakt hoog in de ranking te belanden van de SERP’s en daarmee passief verkeer te genereren. Lees hier onze Yoast search engine optimization-handleiding voor gevorderden. Overigens maakt Kinsta gebruik van MailChimp.

Alle e-mails worden automatisch gelogd in je CRM waar je ook opens en clicks kan zien. Tot 2000 e-mails/maand is het gratis te gebruiken. Kinsta maakt gebruik van Bloom in deze blog woocommerce. Sucuri($199,99 tot $499,ninety nine p/jaar)— Sucuri biedt de broodnodige firewallbescherming voor je WordPress-web site.

Maar je installeert alleen die plug-ins die nodig zijn voor jouw business. In zijn algemeenheid geldt: Hoe minder plug-ins, des te sneller je web site. Ofwel, zorg dat je het minimalistisch houdt en integreer alleen de extensies die je nodig hebt.

Nadelen Van Goedkoop Webdesign

Je kunt ook even kijken naar deze anderee-mailmarketingsoftware-oplossingen. HubSpot WordPress plugin ($0) — Met HubSpot kan je responsieve nieuwsbrieven bouwen die je naar de contacten in je database stuurt.