Dat is dan weer goed voor de efficiency van de website. Ben jij zelf op zoek naar een goed advies over jouw webshop?

Dit certificaat zorgt ervoor dat alle information die via je website verzonden wordt, beveiligd is. Daarnaast kan het slim zijn om je accounts met 2-factor authenticatie te beveiligen. En kies altijd voor een betrouwbare hostingpartij die zelf ook al de nodige veiligheidsmaatregelen neemt. In vergelijking tot WooCommerce gebruikt Magento meer opslagruimte en processorkracht. Daarom moet je het vanaf het start op minimaal VPS-hosting draaien, maar liever nog op een devoted server.

Snelheid is ontzettend belangrijk voor je webshop. WooCommerce is een vrij zware applicatie die vaak 1.000en producten zo snel mogelijk moet serveren aan je nieuwe potentiële klanten. Onze WooCommerce hosting pakketten zijn gebouwd om maximale performance uit je store te halen voor meer bezoekers en meer omzet. WooCommerceis een een plugin voorWordPresswaarmee je heel eenvoudig een webwinkel kunt opzetten.

WordPress Woocommerce Webshop

Net als bij andere populaire systemen is de oplossing simpel. Besteed voldoende aandacht aan mogelijke kwetsbaarheden.

  • Kortom, om het conversiepercentage zo hoog mogelijk te krijgen is het o.a.
  • Maak je hierover geen zorgen, deze informatie wordt meegegeven aan de individuele gegroepeerde “kind” producten.
  • Deze webshops worden overigens wel door op een goede manier gehost, die heb je wel nodig om dit verwerkt te krijgen.
  • Bijvoorbeeld btw-tarieven, verzendkosten, kortingscodes en veel producten kunnen moeiteloos toegevoegd worden.

Wil je graag meer informatie over het vertalen van je webshop? Neem dan contact op met één van onze specialisten of bekijk ook eens onze pagina over het vertalen van je webshop. Met WooCommerce is er nu eindelijk een platform waarin de combinatie webshop-website goed te maken is. Een goed CMS binnen een webshopplatform is zéker iets wat je wilt, need hoe bezoekers je shop ervaren, hangt grotendeels af van de content. Pakkende teksten en prikkelende beelden geven je webshop onderscheidend vermogen en wekken vertrouwen.

Bluehost Woocommerce Hosting

Nee helaas niet, zonder de juiste WooCommerce plugins is je webshop namelijk niet af. Afhankelijk van de producten, je doelgroep en strategie zijn er aanvullende plugins noodzakelijk. In deze blogpost delen wij zowel de plugins die de “basis” functionaliteit aanvullen als ook plugins voor advertising, voorraadbeheer en andere functies. Bij het on-line aanbieden van producten hoort altijd een veilige betaaloplossing. Natuurlijk wil je deze betaalmethoden op een eenvoudige en snelle manier aan jouw webshop kunnen koppelen. Vervolgens zet je met de WooCommerce plugin iedere gewenste betaalmethode aan- of uit. Daarnaast moet ervoor gezorgd worden dat er voldoende vermogen beschikbaar is op de server.

Mede omdat het zo populair is, kun je er dan ook van uitgaan dat er continu mensen aan werken om het steeds weer verder te verbeteren. WooCommerce wordt dus voortdurend doorontwikkeld door een grote groep ontwikkelaars. Daardoor worden nieuwe ontwikkelingen vaak snel doorgevoerd. Er zijn veel free of charge en betaalde plugins waarmee je de functionaliteit van de webshop kunt uitbreiden.

Voor een installatie brengen we € 39,50 excl BTW in rekening. Voor installaties hebben we toegang tot de webwinkel en het boekhoudsysteem nodig.

Door hierop te klikken start de Facebook pixel integratie. In dit weblog leg ik je precies uit hoe je het beste de Facebook pixel aan je Woocommerce webshop koppelt en waarop je moet letten. Nu kan je de instellingen voor de koppeling met je WooCommerce shop instellen. Lange tijd zat het platform Magento veilig op de troon in webshopland, maar nu steekt WooCommerce Magento naar de kroon.

Je hebt alleen maar internet en een mobiele gadget nodig. Zo heb je WordPress dus altijd inzicht in je boekhouding en kun je de boekhouding altijd en overal bijwerken.

Internet Hosting

Als je de updates bij blijft houden, kun je continu naar de nieuwste versie upgraden. In theorie is het onderhoud van WordPress en WooCommerce heel eenvoudig. In de praktijk leidt een replace nog wel eens tot een foutmelding. Dat is één van de redenen dat ondernemers het onderhoud alsnog aan een bureau uitbesteden. Magento 2 biedt een geavanceerde security WordPress hosting scan software. Daarnaast worden er voor regelmatig veiligheidsupdates vrijgegeven.

De woocommerce hosting van Cloudways biedt geavanceerde cache functies om jouw webshop zo efficiënt mogelijk aan jouw bezoekers te leveren. Verder kun je ook hier free of charge gebruik maken van een Content Delivery Network, devoted firewalls om jouw webshop maximaal te beveiligen. Het voordeel van SiteGround is dat ze het jou als gebruiker zo makkelijk mogelijk willen maken. Jij hoeft je dus niet bezig te houden met het handmatig installeren van WordPress. Dit kan namelijk met één druk op de knop vanuit het erg gebruiksvriendelijke dashboard. Je kunt er hier zelfs al voor kiezen om een volledige WordPress installatie met WooCommerce te laten installeren.

Na het afsluiten van het implementatiepakket neemt ons projectbureau contact met je op voor de vervolgstappen. In dit artikel behandelen we daarom hoe je vanuit WooCommerce klanten een MailChimp e-mail lijst krijgt. Nederland gebruiken we iDeal voornamelijk om een eenmalige betaling te doen. Automatische incasso’s of terugkerende betalingen doen we in de meeste gevallen middels een papieren machtiging met handtekening. Dit is een scenario wat maar al te vaak voorkomt bij ondernemers die besluiten een webshop te starten. Door het gebrek aan kennis over zoekmachine optimalisatie , worden ze through Google niet of nauwelijks gevonden.

Ze besluiten om samen een webshop systeem te ontwikkelen, dit systeem is vervolgens op een bestaande WordPress web site te installeren als plugin. Samen richten ze vervolgens het bedrijf WooThemes op, dit bedrijf is tot op de dag van vandaag de grote naam achter WooCommerce. Wij zijn direct duidelijk vooraf en kennen geen aansluitkosten of andere verborgen kosten. Wanneer je een vraag hebt over het beheren van je voorraad van je producten laat dan gerust hieronder een reactie achter. Mocht je meer informatie willen over het zelf bijhouden en bouwen van je eigen webshop. Hierin vind je meer dan 100 video’s terug waarin je leert hoe je jou eigen webshop kunt bouwen. Je kunt deze tags in je geïmporteerde records houden, maar dit kan problemen opleveren als je tags gebruikt als een organisatiemethode voor je winkel.