STRATO werkt bijvoorbeeld uitsluitend met supersnelle SSD’s. Ook is het belangrijk dat je webshop goed beveiligd is, zodat klanten met een gerust hart hun financiële gegevens achter kunnen laten. Bij STRATO heb je daarom de mogelijkheid om je WordPress-site te beveiligen met een SSL-certificaat. WordPress staat bekend als een CMS waarmee er betrekkelijk eenvoudig web sites wordpress website mee gemaakt kunnen worden. Vandaar dan ook, dat males vaak zelf aan de slag gaat in de veronderstelling dat een webshop snel gebouwd is.

Wil je de gehele webshop zelf bouwen, dan kun je een aantal weken tot maanden ervoor uitrekken. We blijven nog even in de ‘Hello….’ sferen, need ook het Hello rose thema verdient absoluut een plekje in dit artikel. Echt een prachtig en vrouwelijk thema, ik denk wel een van de mooiste WordPress thema’s die ik ooit heb gezien! Komt natuurlijk ook door de mooie afbeeldingen, maar daar moet je even doorheen kijken als je het thema gaat kopen. Het wordt altijd heel anders als je de afbeeldingen vervangt met eigen beeld… ;-). Het Grazie thema is minimalistisch en overzichtelijk.

Want hoe zorg je ervoor dat klanten hem vinden, bestellen en terugkomen? Heb je bijvoorbeeld meerdere afmetingen of kleuren van je product?

Het previous good bij een beginnende ondernemer die nog een emblem, huisstijl en website/webshop nodig heeft. Je kan gewoon een menu-item toevoegen met “shop”, of met shortcodes producten/categorieën tonen..

Laten we er nu voor zorgen dat het contactformulier klopt en dat de e-mails naar het juiste adres wordt gestuurd. Dan kan je bij ‘Plugins’ zoeken naar de ‘Contact Form 7’-plugin en die installeren. Ik zag dat er een paar plugins geüpdatet moesten worden, dus dat deed ik eerst. Je kan plugins en thema’s updaten via ‘Dashboard’ en dan ‘Updates’. Soms wordt demo content material met één druk op de knop geïnstalleerd, maar bij mijn thema kon ik kiezen wat voor demo content ik kon installeren.

WordPress Thema Installeren En Instellen

De juiste snaar weten te raken om jouw klanten in beweging te krijgen. Dat begint met een heldere en overzichtelijke WooCommerce webshop met een mooi design. Speciaal voor websites met een Woocommerce webshop hebben we een website onderhoudsplan. website maken Wij zorgen dat je webshop up-to-date blijft en lossen eventuele problemen voor je op. Eenvoudig in gebruik met oneindig veel mogelijkheden. Wij zorgen voor de juiste toepassingen, koppelen betaalsystemen richten je winkel in met producten.

Ook nu de site al een paar maanden online is wordt ik nog regelmatig geholpen als ik hierover vragen heb. Goed bedrijf die genoeg tijd voor je over heeft.I had my webshop Bonsaishopfagus.nl constructed by Monkey Vision. Even now that the site has been on-line for a few months, I nonetheless obtain regular assist if I even have questions about this. Monkey Vision heb ik mijn nieuwe web site laten maken en echt ‘wauw’ , het resultaat mag er wezen!

  • De standaard rollen in WordPress geven met de naam eigenlijk al aan welke rechten zij hebben.
  • Maar misschien is verzending boven de 25 euro wel free of charge of is verzenden naar het buitenland duurder.
  • Er zijn ook gratis varianten beschikbaar, zoals WooCommerce.
  • Tussenhandelaren kunnen je producten met korting kopen en doorverkopen.
  • Op foundation van de tijdens deze afspraak door u verstrekte informatie maken we voor u een gratis offerte op maat.
  • Ik kan een bestaande website uit breiden met een webshop of om een complete nieuwe webshop op maat maken.

Wil je graag jouw webshop in een WordPress web site laten maken, dan kan dat. Start vandaag nog jouw eigen e-commerce en ga aan de slag met verkopen. Dan kunnen we ook een webshop voor je maken in Magento 2 en Joomla. We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe web site WordPress hosting of webshop, onderhoud en promotie. Net als Jayla, is Metro een excellente keuze als je wilt gaan voor een minimalistisch webshop design. Het thema komt samen met twee premium plugins, genaamd WooCommerce Variation Swatches Pro en Woocommerce Variation Images Gallery Pro.

Dit verandert niet bij het feit of het een leadgeneratie website of een webshop en ook niet of je ervoor kiest om het uit te besteden of zelf te maken. Je kunt ervoor kiezen om een internet developer of webbureau in te huren om een webshop voor je te laten bouwen bijvoorbeeld via WordPress met de WooCommerce plugin. Een andere keuze is om een webshop te maken door hier zelf mee aan de slag te gaan. Marketing, e-commerce en enige technische kennis zijn dan wel essentieel.

Wanneer je various producten aanbiedt in jouw eigen webshop, heb je natuurlijk te maken met verschillende productcategorieën. Met behulp van een speciale shortcode kan je een volledig overzicht van alle productcategorieën op een gewenste pagina weergeven. Daarnaast kan je met een further code aangeven hoe de productcategorieën moeten worden ingedeeld en welke categorieën je verborgen wilt houden in het overzicht. Daarnaast kan je de button met behulp van een extra code in de shortcode een gewenst ontwerp geven.

Producten Plaatsen In Je Webshop

Dat maakt TrustPulse tot een eenvoudige en effectieve plug-in. Sociaal bewijs is enorm belangrijk als je wilt verkopen. Mensen zijn kuddedieren en twijfelen we, dan gaan we op het oordeel van soortgenoten af. Met TrustPulse speel je slim in op dit principe. [newline]Aan ‘kijken, kijken en niet kopen’ heb je niets in een webshop. Geef bezoekers daarom een extra duwtje met een lead generation plug-in als OptinMonster. GravityForms is de beste formulieren plugin voor WordPress. Zo kun je zelfs een complete mini-shop maken met Gravity Forms.

Het is belangrijk voor ons om een goed concreet beeld te krijgen van uw onderneming. Dit beeld is belangrijk om zo de juiste uitstraling en uw doelstellingen te kunnen bereiken dat past bij uw bedrijf, dienst of product.

Actually Simple Ssl Gratis

Nu heeft jamin dit ook al online staan in een iets andere vorm, maar is er een plugin die dit aanbied. Omdat we het voor iedereen in ons staff overzichtelijk willen houden hebben we ervoor gekozen om de producten te kopiëren en deze dan handmatig aan te passen.

Een gemiddelde klant gaat namelijk niet je hele website doorzoeken wat je allemaal hebt. Naast must-have plugins en analyse plugins gebruiken we ook advertising plugins. Deze plugins dragen bij aan onze marketing activiteiten op onze webshop. De WooCommerce Admin plugin gebruiken we voor de “simpele” analyse van onze webshop. Voornamelijk om onze inventory bij te houden en kleine fouten te ontdekken in bijvoorbeeld EAN codes. Met de free of charge Formidable Forms plugin kun je eenvoudige contactformulieren aanmaken voor je webshop.

Vul het in zoals op het bovenstaande screenshot is aangegeven en kies voor ‘Opslaan’. Je hoeft dus niet een ander product aan te maken, het valt allemaal onder hetzelfde product met verschillende variaties.