WooCommerce maakt het mogelijk om een eenvoudige WordPress web site om te vormen tot professionele webshop. Een WordPress webshop met WooCommerce is flexibel, schaalbaar en makkelijk bij te houden. Een heel belangrijk voordeel van WooCommerce is de vindbaarheid. Net zoals we pagina’s in WordPress websites goed vindbaar kunnen maken, kunnen we de producten ook goed vindbaar maken waardoor je meer zult verkopen. Een goed vindbare WordPress webshop die hoog genoteerd staat in de zoekresultaten zal meer bezoekers trekken, en zal dus meer verkoop realiseren.

  • Je hebt weinig technische kennis nodig om met WordPress en WooComerce aan de slag te kunnen gaan.
  • Volgens de website BuiltWith zijn er medio 2021 bijna 4,5 miljoen WooCommerce-shops live.
  • 2 / Voorbeeld van uw keuze, de winkelpagina of een categoriepagina bekijken.
  • Geregeld dat een product in bestelling komt te staan als hij op is.
  • Lees deze klantcase voor het verhaal van een van onze klanten.

Wanneer het gaat om een variabel product dan is er een andere cruciale stap in tab “Variaties” waar je bv een kleur met een maat combineert. Verstuur je producten per pallet WordPress hosting of doos dan kan je met verzendklasse aangeven dat dit dan in een speciale prijsklasse terecht komt. Bij de meeste producten kun je deze tab meestal gewoon overslaan.

Facebook For Woocommerce Aanpassen In Je Shop

Je hebt standaard betaalmethodes die je kunt installeren vanuit Woocommerce zelf. Je kunt er ook voor kiezen om een plug-in te installeren van een NederlandsePayment Service Providers. Die hebben eigenlijk altijd wel een plug-in voor WooCommerce dus het koppelen is geen probleem. Je kunt ervoor kiezen om de WooCommerce plugin free of charge te downloaden en te installeren.

Het gebruik van categorieën biedt een duidelijk overzicht, zowel voor de klant als beheerder. Zo gebruiken wij hier als voorbeeld de categorieën ‘T-shirts’, ‘Accessoires’ en ‘Hoodies’. Beter inzicht te krijgen in producten en klanten.

Dit kun je met de WordPress plugin ‘WordPress website‘ doen. Hoe je dit aanpakt lees je in deze WooCommerce handleiding. Tijdens de persconferentie werd er aangekondigd dat vanaf 10 februari klanten vooraf/online bestelde producten mogen afhalen bij de winkels.

“. In de tab “Eigenschappen” geef je aan welke eigenschappen voor dit product gelden.

Vul het formulier in en we nemen spoedig contact met je op. Ja, ik wil in de toekomst graag meer informatie over dit onderwerp ontvangen. Vul onderstaand formulier in en je ontvangt de downloadlink per e-mail. Een WooCommerce integratie omvat de koppeling van WooCommerce met een scala aan interne en externe applicaties. Er verschijnt nu een lijst met de bestaande producten.

Wat Kun Je Met Woocommerce?

De eerste versie van WooCommerce stamt uit 2008. Met deze plugin was het mogelijk om op je WordPress website een simpele webwinkel te draaien. Het gebruiksgemak van het CMS in combinatie met de features woocommerce van een e-commerce systeem. Met Managed Webshop Hosting van Caveo garanderen wij een veilige en geoptimaliseerde server omgeving.

We hebben alle internet hosting pakketten dusdanig geoptimaliseerd dat zowel WordPress zelf als WooCommerce perfect werken op de internet hosting pakketten! Dan kun je een hosting pakket afnemen through WordPress Hostingen/ofWoocommerce hosting. Heb je zin om een webshop te starten met WooCommerce? Dan kun je direct doorgaan naar het artikel WooCommerce installeren op je WordPress web site. Binnen WooCommerce kan je gemakkelijk een meertalige webshop opzetten zodat je je klanten optimaal kan bedienen. Want een klant die op z’n wenken bediend wordt is een klant die gaat kopen. [newline]Er valt nog veel meer te vertellen over een WooCommerce webshop. Lees dan snel hier verder voor nog veel meer informatie over WooCommerce.

Binnen de huidige database zijn er een aantal beschikbaar, waaronder de free of charge variant van MultilingualPress. Verbind uw WooCommerce webshop met ChannelEngine through onze free of charge plugin. De installatie is eenvoudig en onze plugin biedt volledige integratie van producten en bestellingen.

Etc. maken, maar deze informatie is beter geschikt om als eigenschappen aan te merken. Omdat met eigenschappen de klant gelijktijdig meerdere standards kan selecteren om zijn zoekopdracht te verfijnen. Laten we zeggen dat je een videogame webwinkel opent.

Campagnes voor een verlaten winkelwagen, het opvolgen van een recente bestelling of het heractiveren van klanten zijn slimme manieren om je verkopen te verhogen . Voor allen geldt dat er functies nodig zijn om dit soort e-mailberichten op het juiste moment automatisch te versturen. Hieronder een selectie van WooCommerce plugins die je hierbij kunnen helpen.

Met de invoering van de nieuwe AVG wetgeving en het lekken van knowledge door Facebook is iedereen zich nog meer bewust van alle knowledge die bedrijven van je hebben. Daarom is het natuurlijk van groot belang dat jij dit voor je webshop ook op orde hebt. Net als WordPress zelf is Woocommerce volledig open-source en free of charge. Maar wil je echt gebruik maken van de kracht van Woocommerce, dan ontkom je er niet aan om betaalde extensies te gebruiken. Hierdoor kunnen de kosten aardig oplopen, zeker gezien veel extensies bestaand uit jaarlijkse abonnementen. Ja, je hebt meerdere WooCommerce-koppelingen nodig met Exact Online als je gebruikt maakt van multisites of multistores in verschillende talen.