Het grote verschil met normale web sites is dat bij webshops alles wordt uitvergroot. Een langzame webshop of een webshop waarbij er iets niet werkt kan direct betekenen dat je minder omzet .

Het helpt je bezoekers om jou sneller en makkelijker te vinden. WooCommerce is eenvoudig te koppelen aan betaalproviders, zoals Mollie, Sisow of Adyen, en aan verzendpartners zoals PostNL en DHL. Tevens zijn er binnen WooCommerce veel plug-ins en functionaliteiten beschikbaar om uit te breiden.

Deze pakketten zijn naar wens uit te breiden en aan te passen. Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking met Buro staal! Een enthousiast bedrijf wat graag meedenkt en je bedrijf laat groeien. Ik werk WordPress hosting sinds 2017 met Buro Staal en ben heel blij met ze! Het klinkt bijna afgezaagd maar Buro Staal denkt écht met je mee. En heel fijn, gewoon lekker nuchter en échte mensen die snappen hoe het werkt.

Kan er maar één product per bestelling verkocht worden. Meest gebruikte laat de meest gebruikte categorieën zien. Selecteer al je producten en zet ze in één keer om naar een andere categorie. De korte omschrijving wordt meestal bovenin naast de productafbeelding gebruikt.

Dit geeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld de locatienaam van winkelbezoekers te achterhalen. Hier kan je het privacybeleid uitleggen voor je klant. Verder kan je hier ook de duur aangeven voor het bewaren van persoonsgegevens. Dit kan verschillen per webshop branche, dus chek even wat voor jouw situatie het beste is. Er zijn meerdere aanvullende betaalmethoden die toegevoegd kunnen worden, waaronder Ideal. Om Ideal te kunnen gebruiken is een zakelijke Nederlandse bankrekening noodzakelijk. Ik kan een nieuwe zakelijke bankrekening van Aegon aanbevelen, omdat deze erg voordelig is.

Voor WordPress zijn er een aantal e-commerce oplossingen waarvan Woocommerce de meest uitgebreide extensie is. Als het meest gebruikte webshop software pakket op het web heeft het zijn geloofwaardigheid zeker verdiend. Hoe heb jij er voor gezorgd dat hij binnen Woocommerce als er een bestelling is gedaan en deze is betaald through best. Namelijk de plugin die ervoor zorgt dat er automatisch betalingsherinneringen worden verstuurd naar je klanten. En de plugin die ervoor zorgt dat de nieuwe factuur orders en of pakbonnen automatisch worden verstuurd naar je printer, zodra een klant een bestelling plaatst. Webwinkelfacturen.nl berekent kosten voor het gebruik van deze koppeling. De kosten zijn op basis van het aantal transacties en varieren van €72 tot €170 per jaar.

Diverse Webwinkels

Nadat het bijwerken is voltooid is het nog aan te bevelen om de WooCommerce plug-in even te deactiveren dan weer te activeren. Hierdoor worden ook mogelijk nieuw geïnstalleerde onderdelen meteen geactiveerd.

Houd er ook rekening mee dat eventueel ook nog gerelateerde producten vanuit een thema functie meegegeven kunnen worden. Menuvolgorde; pas de volgorde aan waar dit product komt te staan. Hiermee beïnvloed je dus handmatig de positie in de overzichtspagina.

Ook hebben we een naam, emailadres en het land van de webwinkel nodig. Dat WooCommerce wereldwijd door zo veel mensen wordt gebruikt om een webwinkel mee te beginnen heeft voordelen. Om te beginnen zijn veel mensen bekend met de software program. Wanneer je een ontwikkelaar zoekt om je webshop te bouwen of te professionaliseren, is het niet moeilijk om er één te vinden die bekend is met WooCommerce. Zolang je niet heel veel verkoopt, kun je met deze free of charge webwinkel greatest uit de voeten. [newline]De keuze voor een template, dat het uiterlijk van je webshop bepaalt, is een belangrijke stap, aangezien het de basis van je WooCommerce-shop is. Hierdoor is het belangrijk om verder te kijken dan het design. Vooral de uitbreidingsmogelijkheden, de snelheid en de flexibiliteit van een theme verdienen additional aandacht.

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld uw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem. Dus als een order betaald is komt de order pas door in het verzendsysteem als verzendlabel. wordpress webshop orders automatisch direct, uurlijks of handmatig ophalen. Integratie van applicaties, systemen en web-services middels een eenvoudig drag’n’drop platform.

Beheer producten en hun voorraad in alle vormen en maten. Beschik over een flexibele check-out, standaard zoekmachine-optimalisatie en kortingen.

  • Je kunt hier iDeal, Paypal, Credit Cards, Afterpay en nog veel meer mogelijkheden aan koppelen.
  • Wil je een webwinkel beginnen, maar weet je niet hoe?
  • Naar schatting wordt ± 43% van alle web sites ter wereld hierin ontwikkeld.

Als een van je varianten wel informatie over de maat maar niet over de kleur heeft, wordt je product niet geïmporteerd. Als enkele van je producten zijn gebundeld op WooCommerce, moet je deze producten handmatig toevoegen aan Shopify.

Hopelijk is het idee van website maken Hosting nu duidelijk. Wil je een webshop met de juiste performance en een snelle werking, dan wil je iemand om hulp kunnen vragen bij mogelijke problemen. Je wilt samenwerken met een partij met de nodige kennis en kunde om van jouw webshop een succes te maken.

Is gekozen voor Exact Online incl dan worden alleen de Exact Online BTW codes incl getoond. Alleen de Winst en Verlies grootboekrekeningen aan de credit-zijde worden getoond. Er wordt gecontroleerd of de bestelling niet eerder is doorgezet. Er wordt gecontroleerd of voor de BTW in iedere regel een overeenkomstige BTW code in Exact Online bestaat. Is de bestelling een ICP bestelling dan wordt het BTW nummer gecontroleerd.

Verder is Bluehost natuurlijk ook super gebruiksvriendelijk. Dus zelfs als beginner kun jij makkelijk uit de voeten met de webhosting van Bluehost. Dan zijn er ook pakketten die geen limieten kennen op het gebied van opslagruimte en dataverkeer.