Lees dan dit artikel over het beginnen van een webwinkel. Eigen WordPress webshop maken met WooCommerce Wat wij vandaag gaan doen is een simpele WordPress webshop maken met WooCommerce. Stap 1: Hosting en een domeinnaam

Lukt iets niet bij het bouwen van je webshop? Wil je iets veranderen of toevoegen, maar weet je niet hoe het moet? Dan kan je xel bellen of mailen.

Bekijk de WordPress pakketten Heb je extra vragen over dit pakket? Dan kan je xel ook bellen of mailen. Met het WordPress website WordPress hostingpakket wordt WordPress automatisch geïnstalleerd. Je krijgt automatisch een mailtje wanneer WordPress geïnstalleerd is.

Wat Je Moet Weten Over Woocommerce Voor Je Start

Dit is verplicht voor webshops, het zorgt voor extra veiligheid en… jouw domeinnaam krijgt een groen balkje in de browser. Meer dan genoeg ruimte, kracht en dataverkeer om een WordPress webshop goed te laten lopen. Je krijgt een free of WordPress hosting charge .nl, .be. Je kan een testomgeving aanmaken en aanpassingen testen voordat je de web site stay gooit.

Als je dit niet aanpast, dan krijg je url’s, zoals: /? We willen juist een ‘schone’ url, zoals: /contact/ En klik op ‘Wijzigingen Opslaan’.

  • LAAT WOOCOMMERCE.EU DE WEBSHOP BOUW UIT HANDEN NEMEN.
  • Vul bovenstaand formulier in en we helpen je precies waar jij hulp bij nodig hebt!
  • LOOP JE VAST OF HEB JE ER GEEN ZIN IN?

Dit kan wel een uurtje duren. Een pauze inlassen en een kop koffie drinken

Zij helpen je stap voor stap verder. Andere voordelen van dit pakket Je krijgt een gratis SSL-certificaat. Dit zorgt ervoor dat gegevens (o.a. betalingen) versleuteld verstuurd worden.

WordPress Webshop

Of je kan alvast op zoek gaan naar een Premium eCommerce WordPress template dat bij je previous. Dat kan bij een template woocommerce marktplaats. De grootste en bekendste is: Themeforest. Het WordPress dashboardNodige aanpassing na installatie WordPress

Een normaal hostingpakket is helaas niet voldoende voor webshops. We moeten een groter en krachtiger pakket hebben om een webshop goed en snel te laten draaien. HetWordPress compleet hostingpakket van € 30,00 per maand van xel is perfect voor het maken en runnen van een WordPress webwinkel. De belangrijkste reden is de WordPress hulplijn waar ik het al eerder over had. Je krijgt met dit WordPress hostingpakket ondersteuning.