Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever kunnen wij voorzien in performance, snelheid, toegankelijkheid en technische search engine optimization. Ook na livegang kunnen wij garanties geven op deze KPI’s. Na overleg zullen wij deze zoekwoorden op de juiste plaatsen invoegen op je webshop. Daarnaast geven we je ook advies met betrekking tot de content material. WooCommerce is één van de meest populaire en gebruikte webshop systemen. Wereldwijd is WooCommerce miljoenen keren gedownload.

Al onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en direct klaar voor om ingezet te worden. Meer informatie over WordPress, neem dan contact op. Deze beste WordPress webshops themes zijn premium en kosten gemiddeld 60 dollar of maken deel uit van een lidmaatschap wat males koopt. Denk niet dat u met een gratis theme een professionele store gaat hebben, dat is eenvoudig niet het geval als u met de besten wilt concurreren. Cartboss is onze laatste onmisbare plugin voor je WordPress webshop. Met Cartboss stuur je bestaande en nieuwe klanten eenvoudig SMS-berichten.

Download Woocommerce NL om te werken in de Nederlandse versie. Maar het maken van een webshop in het systeem is een stuk minder eenvoudig dan het maken van een website. Lees hier hoe een WordPress webshop eruit ziet, welke plug-ins je hiervoor nodig hebt en welke voor- en nadelen er aan deze webshops kleven. Ontdek zo of een WordPress voor jou de beste oplossing is. Hoeveel producten kun je maximaal in WooCommerce kwijt zonder problemen? [newline]Maar ook plugins voor het direct printen van verzendlabels, het toevoegen van een PDF-factuur aan je e-mail naar je klanten. Dit is een aantal aandachtspunten waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een goede hostingpartij. Naast alle belangrijke functies is het Dashboard van Jetpack het meest opvallende.

Een WordPress Webshop Zelf Bouwen

Zet de winkel op met gratis verzending of verzending tegen een vast tarief. Eenvoudig uitbreidbaar met plugins voor PostNL of iedere andere pakketvervoerder. Woocommerce is één van de bekendste webshop systemen en draait op WordPress. Woocommerce is free of charge en heeft honderden mogelijkheden. Vertegenwoordigers van de klantenservice staan klaar om uw vragen te beantwoorden via telefoon en e-mail.

  • Je kunt makkelijk content ontwikkelen en zoekmachine optimalisatie toepassen op je WordPress webshop met behulp van verschillende plugins.
  • Daarnaast gebruikt onze meetsoftware deze informatie ook om berekeningen te maken.
  • Op deze manier heb je een duidelijk overzicht van welke artikelen er binnen je assortiment aanwezig zijn.
  • All in One web optimization biedt soortgelijke mogelijkheden, maar ziet er net even anders uit.
  • Magento word veelal gebruikt voor grote bedrijven.
  • Wij richten ons op zzp’ers, kleine-, startende- en middelgrote bedrijven in Limburg zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.

We hebben maximaal 21 dagen nodig om jou webshop project online te hebben. In combinatie met andere plugins zijn er heel functionaliteiten mogelijk. Plan dan een vrijblijvend gesprek in, zodat wij het e.e.a. kunnen uitleggen. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen wereldwijd, en al miljoenen keren gedownload door gebruikers over de hele wereld. Je web site werkt good in alle browsers, en is goed te zien op bijvoorbeeld een tablet of een telefoon. U heeft zelf in de hand naar welk land u uw producten wil verzenden. Wilt u dat uw producten de hele wereld over gaan, of alleen naar bepaalde landen?

Dit verandert niet bij het feit of het een leadgeneratie web site of een webshop en ook niet of je ervoor kiest om het uit te besteden of zelf te maken. Je kunt ervoor kiezen om een net developer of webbureau in te huren om een webshop voor je te laten bouwen bijvoorbeeld by way of WordPress met de WooCommerce plugin. Een andere keuze is om een webshop te maken door hier zelf mee aan de slag te gaan. Marketing, e-commerce en enige technische kennis zijn dan wel essentieel.

Maar hier is de bekende WooCommerce plug-in voor bedacht. Met het installeren van WordPress en het installeren van de plug-in heb je in feiten een webshop. [newline]Echter moet er nog wel het een en ander ingesteld en gebouwd worden. WordPress is een perfect e-commerce systeem wanneer je tot one thousand website maken producten hebt. Wel heb je een minder krachtige server nodig wil de webshop vlot werken. Een plug-in is een code die additional functionaliteit aan uw WordPress web site of webshop toevoegt.

WordPress installeren en wat basisinstellingen goedzetten. Verder denk ik dat je wel een paar dagen zoet bent met het opzetten, indelen, vullen en goedzetten van de webshop. Bestanden online opslaan & automatisch back-uppen naar de Europese cloud. Dedicated Server Linux Eigen hardware met root-rechten – voor veeleisende hosting. Dedicated Server Windows Merk-hardware met Administrator-toegang.

Maar een uitgebreide SEO-tool, die los van je webshop staat en je webshop van buitenaf bekijkt zoals Google dat doet, heeft de voorkeur. Na oplevering van de webshop beginnen we met het verzamelen van data. Tijdens het gehele traject heb je een vast aanspreekpunt. Onze projectmanager neemt je mee in het proces en bewaakt het overzicht. In ieder fase worden de juiste specialisten uit ons team aangehaakt. Gemiddeld duurt één fase 3-4 weken en organiseren we 1 of two brainstormsessies per fase. Ook na de oplevering ontvangt u aanvullende assist, afhankelijk van het soort pakket dat u heeft gekozen.

WooCommerce is een e-commerce plugin voor WordPress. Deze plugin is free of charge te downloaden op woocommerce.com. WooCommerce is ooit begonnen als een simpele plugin, maar is uiteindelijk uitgegroeid tot een enorme group WordPress hosting en veel meer dan alleen een enkele plugin.

Er zijn nogal wat mogelijkheden en wij helpen je graag goede keuzes te maken, om deze vervolgens te gaan realiseren. Onze webdesigners gaan aan de slag en maken de eerste opzet van jouw nieuwe website. Zij focussen hier op zowel de gebruiksvriendelijkheid als de aantrekkelijkheid van jouw webshop. Daarnaast helpen wij ondernemers met het bouwen van hun eigen website en webshop. Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste cursussen through onze Academy. WooCommerce is onderdeel van een grote, snel groeiende community waardoor er blijvend ontwikkelingen plaatsvinden. Het CMS is volledig uitbreidbaar naar uw wensen d.m.v. shopmodules in beheer van het moederbedrijf zelf.

Een groot voordeel van samenwerken met Klik & Steen is het feit dat wij ervaren Online Marketingspecialisten zijn. Elke web site of webshop die door ons ontwikkeld wordt, is daarom ontworpen met met een online marketingvisie.

Je kunt supersnelle internet hosting hebben, maar als je thema slecht gecodeerd is zul je hier nooit optimaal gebruik van kunnen maken. Lees daarom altijd de critiques van een thema, en bekijk hoeveel supportvragen er gedaan zijn en hoe snel hierop gereageerd is door de makers. Hier leest je vijf tips website maken voor het kiezen van een thema. In de video laat ik zien hoe je verschillende pagina’s aanmaakt, waaronder home, blog, over ons, store, contact en de winkelmand pagina.

Dat is het eCommerce systeem dat draait binnen WordPress. search engine optimization en conversieoptimalisatie doen we er bovendien altijd bij, zodat jouw store makkelijk en goed gevonden wordt. We werken vanuit het bruisende en creatieve Eindhoven Strijp-S in de Brainport regio. De plek bekend om de levendige creatieve en innovatieve sector, waar wij trots een deel van uitmaken. Zonder bezoekers geen bestellingen; daarom is het belangrijk dat je webshop goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google.