Net als WordPress wordt WooCommerce regelmatig geüpdatet. Updates kunnen jouw webshop veiliger en stabieler maken, omdat bijvoorbeeld veiligheidslekken gedicht worden. Echter kunnen er veel problemen ontstaan na een replace.

CartBack werkt niet met een mailing, maar met Facebook Messenger. De bewuste bezoeker krijgt automatisch een berichtje in Facebook Messenger met de herinnering dat er nog een product in het winkelwagentje staat.

Woocommerce Specialist

Geschikt voor ondernemers welke beschikken over een Exact Online Handel abonnement en klanten, artikelen & orders met Exact Online willen uitwisselen. De Exact Online koppeling biedt een volledige uitwisseling van alle boekhoudgegevens, en dat volledig geautomatiseerd.

Denk aan de productnamen, omschrijvingen, afbeeldingen, prijzen, attributes, beoordelingen en links. Hierdoor verloopt het opstellen van een nieuwsbrief snel en eenvoudig. Met een druk op de knop plaats je een product in de juiste opmaak in jouw nieuwsbrief. De laatste stap om je webwinkel werkend te maken, is het toevoegen van verzend- en betaalmethoden.

Dit zijn alle generale opties die invloed hebben op het thema. Ik had heb zelf gekozen voor de demo content material van ‘Vario’ en gekozen om alle opties te importen. Dit is het eerste dat ik zag na het installeren en activeren van het thema. Zonde van je webshop, de tijd, WordPress hosting het geld en jouw droom. Dit betekent niet dat het zinloos is om te bespreken hoe je een thema moet instellen. Redelijk wat onderdelen zullen waarschijnlijk overeenkomen. Let wel op dat het artikel gaat over normale WordPress thema’s, wij moeten kijken naar eCommerce thema’s.

De Woocommerce Tool In Actie!

Enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken bij Mollie en de koppeling te maken binnen WordPress. De kosten die Mollie met zich meebrengen zijn een huge bedrag per transactie die op je website worden gedaan. E-Expansion is gespecialiseerd in het bouwen van gebruiksvriendelijke maar vooral ook conversie gerichte WooCommerce webshops. WooCommerce is uitermate interessant voor kleine tot middelgrote on-line WordPress website verkopers.

Ik gebruik de pixel zelf wel maar niet actief vanaf de ‘shop’ op Facebook. Enige advies wat ik je kan geven is om het nogmaals te doorlopen, alles lijkt gewoon goed te staan. Als je tips hebt die niet in dit artikel beschreven zijn laat het ons dan weten in een reactie. Dit kan zowel bij Magento als Woocommerce met speciale extensies die hiervoor zijn bestemd. Daarnaast kun je various handmatige aanpassingen doen zodat de veiligheid nog beter is en verder wordt uitgebreid. De kosten die je sowieso hebt zijn de internet hosting kosten, dit hangt dan ook volledig af van je internet hosting supplier.

Vul vervolgens in of je fysieke producten gaat verzenden. Ga je bijvoorbeeld e-books verkopen of andere digitale producten, dan kan je deze uitvinken. Het WordPress COMPLETE hostingpakket kost 30,- per maand en heeft alles wat je nodig hebt als je wilt starten met het bouwen van je eigen webshop..

  • Magento is echt ontwikkeld voor e-commerce en biedt daarnaast de mogelijkheid om een blog toe te voegen.
  • Het is fijn om te gebruiken voor kleine, middelgrote webshops.
  • Wanneer je onderneming dermate groeit dat je productportfolio uit honderden producten bestaat raden wij af gebruikt te maken van WooCommerce.
  • Webwinkelfacturen.nl berekent kosten voor het gebruik van deze koppeling.
  • Deze kunt u dan beter en efficiënter in kan zetten, en zij hoeven enkel binnenkomende orders te controleren.

Nee, Hostnet helpt niet bij het maken van een WooCommerce-webshop. Wij zorgen voor de veilige omgeving waar je webshop op draait, en bieden support op de internet hosting van WordPress, domeinnaam en e-mail. In de WordPress-handleiding (t.w.v. € 19,95) lees je alles over het WordPress-Dashboard en plugins. Jij hebt geen omkijken naar de installatie van WordPress.

Tijdens de installatie, verschijnt de WooCommerce snelle installatie wizard. Wij raden u aan om deze installatie altijd uit te voeren. Als het niet verschijnt, klik dan opWooCommerceen selecteerVoorkeuren. Zonder webhosting, is uw webshop alleen zichtbaar op uw eigen pc. Dit is “slechts” een simpele, standaard functie in WooCommerce. Je kunt natuurlijk ook op andere manieren een melding plaatsen, bijvoorbeeld door een pop-up te gebruiken. Als je een menubalk hebt die bovenaan staat, kan het zijn dat deze over de melding valt, waardoor de melding dan dus niet te zien is.

Op deze manier weet je direct wat de kosten per partij zijn en weet je ook meteen wat jij kunt verwachten. Bij de keuze voor een betalingspartner voor integratie van iDEAL in WooCommerce kijk je waarschijnlijk vooral naar de prijs. Je wilt de kosten namelijk zo laag mogelijk houden. Logisch, want wordpress website zodoende kost WooCommerce met iDEAL jou het minst.

Denk bijvoorbeeld aan een betaaloplossingen en verzendmethodes. WooCommerce behoort, Samen met Magento, tot de grootste open source-pakketten ter wereld om een webshop mee te bouwen. Volgens de website BuiltWith zijn er medio 2021 bijna four,5 miljoen WooCommerce-shops live. Een belangrijke reden voor de grote populariteit van de WooCommerce-plugin – dat sinds 2011 bestaat – is het gebruiksgemak. Zeker wanneer je al een WordPress-website hebt, is het nog maar een kleine stap om een webwinkel te beginnen.

Volgens ons onderzoek is de plugin Related merchandise for WooCommerce de beste keuze omdat er verschillende opties voor de relatie van producten mogelijk zijn. Voor de meeste webshops hebben wij met deze WooCommerce plugin goede resultaten bereikt. Voor het beste resultaat kies je, indien mogelijk, handmatig de gerelateerde producten. Met AutomateWoo verstuur je verschillende e-mail campagnes rechtstreeks vanuit WooCommerce. Hiervoor heb je verschillende triggers en je kan de gegevens van bestellingen en producten rechtstreeks in de e-mailberichten verwerken. Je kan AutomateWoo samen gebruiken met andere WooCommerce plugins en een aantal externe systemen. Denk bijvoorbeeld aan Mailchimp of ActiveCampaign voor je nieuwsbrief.

Wil je de voorraad van je producten beheren dan moet je deze aanvinken. Deze optie zal alleen getoond worden als je onder Woocommerce/producten/voorraad beheer ook is aangevinkt. Geregeld dat een product in bestelling komt te staan als hij op is. Tevens kun je regelen dat je een melding krijgt bij een minimale voorraad zodat je weer kan bestellen.

Welke plek neemt je webshop in binnen de strategie van je onderneming? Zomaar wat vragen die we in deze eerste fase bespreken. Tijdens dit gesprek bekijken we ook of WooCommerce de juiste keuze is. Het beheren van content is in WordPress ontzettend makkelijk. Omdat WooCommerce is geïntegreerd in WordPress profiteer je meteen van die gebruiksvriendelijkheid. Barst jouw hoofd van de ideeën die je op korte termijn wil laten bouwen?