Ik heb vaak een interessante tekst, maar deze is niet voor iedereen dus zou het handig zijn als je op een lees meer knopje kan drukken, zodat de tekst WordPress hosting uitklapt. In de standaard editor zit deze niet. Ze noemen dit een accordeon. Je hebt dus ook allerlei Plugins die nieuwe blokken toevoegen.

Want Yoast is echt nummer 1. JetPack is een soort van verzamel plugin. Die wordt ook veel gebruikt. Ik loop hier zelf altijd mee te klootzakken.

Storefront (free Of Charge)

Binnenkort komt er ook een launch dat je makkelijker je web site in meer talen kunt laten zien. Dit is nu nog wel een dingetje binnen WordPress. Je kan WordPress in de Back-finish in heel veel talen instellen maar als je bijvoorbeeld nu je website in meer talen wilt laten zien dan is dit niet echt best.

Welke plugin moet je nog meer hebben na Yoast? Na Yoast heb je een soort gat.

Wat vroeger een soort Word document was is nu een hele makkelijke editor geworden. Elk blok kan je nu heel gemakkelijk bepalen wat je wilt gaan maken. Bijvoorbeeld, Quote, opsomming, filmpje, fotootje, en nog veel meer.

Er zijn ook gesprekken met andere CMS systemen om de editor te gaan gebruiken. Ja dat is een Tool die iedere WordPress gebruiker moet hebben en gebruiken. Deze device website maken zorgt voor zeer goede SEO resultaten.

Dit zorgt ervoor dat je meer controle over je content krijgt. WordPress is bijna klaar met de ontwikkeling om samen te werken aan een document. Vergelijkbaar met hoe Google Docs werkt. Meer taligheid voor WordPress

Er zijn wel een aantal opties maar er is er geen een perfect. Met WordPress zit je nu midden in een grote verandering Fase three is samenwerken aan 1 project en 4 WordPress website is de meertaligheid. Je kan dus zeggen dat midden in hele grote veranderingen zitten bij WordPress.

Woocommerce Extenties Voor Meer Webshop Verkeer