Zie afbeelding hieronder met in oranje kader “Reeds toegevoegde eigenschappen”. Wanneer meerdere waarden bestaan gebruik “

Dus dit is absoluut een must-have als je de conversie in je webshop wilt verbeteren. Uiteraard is het wel noodzakelijk dat je de producten ook daadwerkelijk zelf verkoopt via je eigen webshop. Dan zijn er een aantal zaken belangrijk als het gaat om het daadwerkelijk verkopen van een product. Er zijn veel punten waarop een potentiële klant kan besluiten de webshop weer te verlaten. Het ontbreken van USP’s, een ingewikkeld bestelproces en het ontbreken van contactgegevens zijn hier een aantal voorbeelden van. Daarnaast is het aan te raden de klant ook te ‘helpen kopen’. En dat kan soms al met een aantal kleine aanpassingen!

Woocommerce Handleiding

Dus bij het afrekenen krijgt de klant pas de prijs te zien met btw, dit wordt dan 36,30. Probeer een domeinnaam vast te leggen die makkelijk op te schrijven en te onthouden is. Dus als je de domeinnaam zou vertellen tegen een vriend/vriendin, dan zou hij/zij die in één keer goed op papier kunnen zetten. En omdat het hebben van een testomgeving further handig is voor webshops.

  • Heb je meerdere website en wil je whitelabel hosting gaan aanbieden aan je klanten?
  • Elk systeem dat met API werkt kan Web-Company koppelen met AFAS.
  • WooCommerce is volgens ons de juiste keuze voor minder complexe webshops waar content een belangrijke plek inneemt.
  • WooCommerce gebruikers krijgen dan ook het advies om zo snel mogelijk te updaten naar de meest recente versie.

Vergroot je bereik in enkele stappen en zorg dat je zichtbaar word op het web. Kijk voor het full overzicht op de betaalmethodes pagina. Bij Mollie betaal je enkel voor geslaagde transacties en er zijn geen minimumkosten. [newline]Voor iDEAL betaal je bijvoorbeeld een vast bedrag van €0.29 per iDEAL transactie. Kijk voor meer informatie op onze tarieven pagina. Extra betaalopties zoals creditcard en incasso, scherpere tarieven. Extra functionaliteiten zoals met meerdere mensen samenwerken binnen 1 pakket en 6 andere handige features. In het begin werd vaak gedacht en gezegd dat WooCommerce alleen geschikt was voor kleine webshops met enkele of hoogstens tientallen producten.

Klik vervolgens rechts boven naast gegevens handelsaccount op bewerken en vervolgens staat er in de pop up handelsaccount deactiveren. In het nieuwe scherm klik je vervolgens op get started en volg de stappen.

Ik heb namelijk een werkende WordPress webshop in elkaar gezet en ik heb alle stappen en drempels beschreven. Als je alle stappen volgt, dan kan je een soortgelijke webshop maken – wat je ook verkoopt. Met een currency converter kunnen zij aangeven met welke valuta zij willen betalen en welke valuta moet worden weergegeven bij de producten. Op die manier is voor de bezoeker direct duidelijk hoeveel hij of zij moet betalen in de eigen munt en dat stimuleert verkopen. De beste manier om een geschikte betalingspartner te vinden voor WordPress hosting met iDEAL is door een vergelijking te maken.

Betaalprovider Met Best Koppelen Aan Jouw Web Site

Uiteraard zijn we ook altijd telefonisch en per mail bereikbaar voor al je vragen. Naar wens vullen wij de webshop met al je producten, zorgen ervoor dat alle titles en meta descriptions zijn gevuld en overige onderdelen SEO-vriendelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan de snelheid en de afbeeldingen. Wij testen de website nog een laatste keer en vragen jou dat ook te doen. Het voordeel van samenwerken met Scherp Online is dat elk staff met eigen specialistische kennis de hand legt aan jouw nieuwe webshop.

Met de gegevens kan je dan in Mailchimp de verschillende campagnes aanmaken en versturen. Zonder enkele beperkingen zou de developer geen plugin verkopen. Zo is de automatische toepassing van een korting, een functie in het premium plugin. Maar de premium plugin heeft nog veel meer functies.

Jouw eigen website on-line en bereikbaar voor iedereen! Maak van jouw idee een kant en klare en unieke web site die bereikbaar is voor het gehele web.

Dit heeft als voordeel dat het een plugin voor WordPress is waarmee het eenvoudiger is om je thema en pagina lay-out aan te passen website bouwen zoals jij dat wilt. Als je bijzondere elementen in je thema wilt toevoegen in Shopify zullen er altijd meerkosten zijn.

Bovendien zijn je store pagina’s dan ook nog eens helemaal gestyled binnen de stijl van je template. Beide plugins maken je winkel juridisch veilig in Europa. Natuurlijk ziet het er wel een stuk beter uit om een écht WooCommerce-theme te gebruiken, zeker ook omdat je webshop er dan ook uit ziet als een webshop! Dit is weer beter voor de conversie, omdat je bezoekers je producten makkelijker kunnen vinden.

Gezien de gebruiksvriendelijkheid is in dit geval Woocommerce de winnaar. Out of the field is Magento hier de winnaar, zij hebben dedicated veiligheids patches voor de gebruikers van het platform. Maar de keerzijde hierin, ze zijn niet altijd even makkelijk toe te passen. Zeer uitgebreide mogelijkheden voor product/categorie attributen. Er is uitgebreide documentatie beschikbaar, indien je er toch niet uit komt dan kun je het Woocommerce group WordPress een vraag stellen.