Om betalingen te ontvangen raad ik je aan te werken met een Payment Service Provider zoals bijvoorbeeld Sisow of Mollie. Deze bedrijven zorgen ervoor dat jij betalingen kunt ontvangen zonder gedoe met de bank. Dan kun je deze gaan installeren op jouw WordPress blog. Je gaat hiervoor weer naar de WordPress beheeromgeving en klikt op ‘Weergave’ en vervolgens op ‘Thema’s’. De WooCommerce installatie is dan wel succesvol en je kunt ook gewoon producten verkopen through jouw website. Wanneer je de plugin hebt gedownload ga je naar de beheeromgeving van jouw WordPress web site.

Geef zoveel mogelijk informatie en particulars, zo kunnen we je beter helpen. Iets wat bij Local Pickup Plus wel standaard aanwezig is, wanneer je verwacht veel volume te gaan draaien kan dat een betere keus zijn. Maar die $79 die je bespaart kan je natuurlijk ook eerst in een kleine promotie campagne steken. Meerdere dagen selecteren in de lijsten kan door op het toetsenbord de CTRL toets ingedrukt te houden en vervolgens meerdere dagen aan te klikken. Het invoeren van verschillende tijden per dag is enkel mogelijk in de betaalde versie. Openingstijden instellen voor afhalenAls je zowel pickup als supply aan hebt staan heb je hier 4 invoervelden. Preorder days, maximum in de gratis versie is 10.

Woocommerce Pdf Invoices & Packing Slips Professional

Is dat niet voldoende, dan zijn er vele extensies waarmee je je webshop functionaliteiten kunt uitbreiden. Standaard bieden onze koppelingen al veel mogelijkheden. Maar we kunnen ons voorstellen dat je aanvullende wensen hebt.

  • Ben je nog niet bekend met WordPress en twijfel je of WooCommerce wel wat voor jou is?
  • Je kan bijvoorbeeld vierkante of rechthoekige afbeeldingen maken, zodat de winkel er netjes uit komt te zien.
  • Deze zoek en installeer je op dezelfde manier als de WooCommerce iDeal plugin.
  • Hiermee kun je minder verzendkosten in rekening brengen voor die specifieke producten.

Bram en Bob zijn altijd bereikbaar, reageren heel snel en denken in mogelijkheden en komen met creatieve oplossingen. Er wordt gewerkt met deadlines, die gehaald worden en het eindresultaat is om blij van te worden. CM2 assist werkt nu al een paar jaar samen met als laatste project/succes de ontwikkeling van Hardyskeuze.nl.

Zie Beheer van Product Categorieën, Tags en Eigenschappen voor een meer gedetailleerde uitleg hoe je deze kan instellen. ● Een gegroepeerd product is een verzameling van aanverwante producten, die afzonderlijk kunnen worden gekocht. Een PS3 zou bijvoorbeeld een gegroepeerd product moeten zijn als er 80GB, 120GB en 200 GB varianten van hetzelfde hoofdproduct verkocht worden. Zoals je ook zou verwachten, werken categorieën en tags gelukkig op dezelfde manier als de categorieën en tags van blog-/nieuwsberichten. Ze kunnen dus worden toegepast vóór, tijdens of na het maken van een product. Normaal gesproken zijn de standaard waarden voldoende. Deze optie is alleen zichtbaar wanneer het vinkje bij het tabblad Algemeen aan staat.

Het is een van de snelste hostingpakketten in Nederland. En je webshop blijft snel als je veel bezoekers tegelijkertijd op je website hebt. Ze zijn allebei goed, dus het maakt niet heel veel uit welke je kiest. De twee pakketten zijn voor kleine tot middelgrote webshops van een paar honderd producten. Ook in vergelijking met het laten bouwen van een webshop valt dit wel mee. Het voordeel is dat jouw producten niet alleen op jouw webshop zichtbaar zijn, maar ook op andere platforms. Wel betaal je doorgaans een commissie of charge, maar een verkoop is een verkoop.

Kies je voor een verzameldebiteur, dan worden alle bestellingen op dezelfde debiteur worden geboekt. Het juist instellen van deze zaken is geen hogere wiskunde, maar wel belangrijk voor het succes van je webshop.

Wij slaan informatie op over hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je aanbiedingen op maat doen, bijvoorbeeld in het kader van campagnes en direct-marketingactiviteiten. Wij zijn verantwoordelijk voor, en controleren, de verwerking van deze knowledge. Vergeleken met andere plug-ins voor e-commerce biedt WooCommerce één groot voordeel.

Dit soort fee service suppliers hebben vaak een eigen plugin waarmee je betalingen in WordPress hosting kunt ontvangen. Zo heeft Sisow een eigen plugin voor WooCommerce die je free of charge kunt gebruiken. Mollie heeft ook zo’n plugin voor hun eigen betaalsysteem. Het is natuurlijk van groot belang dat de bestellingen die je in je webwinkel geplaatst worden ook daadwerkelijk betaald kunnen worden. Een advies daarin kan binnen deze WooCommerce handleiding natuurlijk niet ontbreken.

Dus heb je geen fancy mogelijkheden nodig bij je producten dan is Woocommerce mogelijk de beste keus. Je bent binnen no-time aan de slag wat voor kleine bedrijven natuurlijk wenselijk is. Heb je later toch nog extra functionaliteiten nodig, dan is dit later alsnog te doen met extensies.

Heb je veel internationale klanten dan kan je zelf overwegen om alleen Stripe payments te gebruiken . De communicatie by way of e-mail is essentieel voor elke webshop. Het is dan ook een voorwaarde dat alle e-mailberichten die by way wordpress webshop of de webshop worden verstuurd, de inbox van de ontvanger bereiken. Helaas belanden opdrachtbevestigingen of andere berichten van webshops nog regelmatig in de spambox of ze worden zelfs door de ontvangende mailserver geweigerd.

Verder denk ik dat je wel een paar dagen zoet bent met het opzetten, indelen, vullen en goedzetten van de webshop. Er zijn duizenden Premium WordPress webshop designs waar je uit kan kiezen.

Mollie en Stripe zijn twee bekende betalingsproviders die je voor WooCommerce met iDEAL kunt gebruiken. Dankzij de koppeling met jouw WooCommerce is een optimale én eenduidige orderflow gegarandeerd. Alle orders worden direct ingelezen in de software program. De voorraad altijd bijgewerkt en orders foutloos verwerkt. Je behoudt het overzicht en dubbele invoer is verleden tijd. Bekijk het aantal orders, bestelde producten, bruto- en netto verkoop en meer.

De eerste technische werkzaamheden krijgen al vorm tijdens deze fase. Bewaar mijn naam, e-mailadres en web site in deze browser voor de volgende keer dat ik reageer. Ik had de synchronisatie met Facebook paar dagen uitgezet. Vandaag weer aangedaan, krijg ik meteen three nieuwe berichten in Facebook met zogenaamd nieuwe artikelen. Dit zelf afgelopen week ook nog uitgevoerd bij een klant, dit is de oplossing. Even zoeken op precise die naam en dan kom je hem tegen. Zulke specifieke vragen zou ik aan de helpdesk van Facebook stellen, daar kunnen wij niet direct bij helpen.

En bij het roze gedeelte kan je productgegevens, zoals prijs en voorraad, opgeven. Het blauwe gedeelte komt naast het product te staan. Als je bijvoorbeeld 30 euro invult bij de kosten van een product. Het is verstandig om aan te vinken dat je btw in rekening gaat brengen en bepaal vervolgens hoe je jouw prijzen wil invoeren. Na het selecteren van het WordPress hostingpakket is het tijd om een domeinnaam huge WordPress te leggen. Omdat het snel laden van pagina’s nog belangrijker wordt .

Als je de ‘templates’ aanpast , zal je dit ook met de updates weer moeten aanpassen. Hiermee houd je de voorraden netjes bij en kan je instellen dat uitverkochte producten niet meer verkocht kunnen worden. Met deze plugin kan je alles voor je online shop gereed maken. Vanaf de overzichtspagina tot aan de betaling, alles kan je met de plugin regelen. Door het omgaan met zeer grote catalogi en een hoog aantal orders is PrestaShop geschikt om uw bedrijf te laten groeien. WooCommerce is niet geschikt voor grote catalogi. Als uw activiteit dus toeneemt, zult u snel problemen krijgen met betrekking tot voorraadbeheer, orderverwerking, and so forth.