Zet de winkel op met gratis verzending of verzending tegen een huge tarief. Eenvoudig uitbreidbaar met plugins voor PostNL of iedere andere pakketvervoerder. Woocommerce is één van de bekendste webshop systemen en draait op WordPress. Woocommerce is gratis WordPress en heeft honderden mogelijkheden. Vertegenwoordigers van de klantenservice staan klaar om uw vragen te beantwoorden through telefoon en e-mail.

Wil je de gehele webshop zelf bouwen, dan kun je een aantal weken tot maanden ervoor uitrekken. We blijven nog even in de ‘Hello….’ sferen, need ook het Hello rose thema verdient absoluut een plekje in dit artikel. Echt een prachtig en vrouwelijk thema, ik denk wel een van de mooiste WordPress thema’s die ik ooit heb gezien! Komt natuurlijk ook door de mooie afbeeldingen, maar daar moet je even doorheen kijken als je het thema gaat kopen. Het wordt altijd heel anders als je de afbeeldingen vervangt met eigen beeld… ;-). Het Grazie thema is minimalistisch en overzichtelijk.

Want hoe zorg je ervoor dat klanten hem vinden, bestellen en terugkomen? Heb je bijvoorbeeld meerdere afmetingen of kleuren van je product?

En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt. Omdat een WordPress webshop is opgebouwd uit verschillende bouwstenen in de vorm van plug-ins, is de kans groot dat er na een replace problemen ontstaan. De verschillende onderdelen kunnen dan niet langer goed met elkaar communiceren en je webshop werkt niet meer goed. Afgezien van een duidelijk plan zijn een aantal dingen essentieel om jouw WordPress webshop te bouwen. Hieronder zetten we voor je op een rij wat je nodig hebt om jouw webshop te maken.

Wanneer je kiest voor een webshop met WordPress, zijn er naast de keuze voor plugins en thema’s nog een aantal andere zaken waar je rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk dat de laadtijd van je web site niet te lang is. Kies daarom voor een WordPress-host die betrouwbare en krachtige hardware in beheer heeft.

Woocommerce Webshop Luvion Delft

De prijzen voor deze uitbreidingsmogelijkheden zijn erg verschillend en kunnen oplopen tot tientallen euro? Het onderhoud aan een WooCommerce webshop is grotendeels gelijk aan het onderhoud van je WordPress web site. Het door ons geschreven onderhoudsplan voor websites wordpress webshop is ook van toepassing op een webshop. Voor WooCommerce zijn er nog wel een aantal toevoegingen, weten wij uit ervaring. Gemiddeld hebben wij met onze webshop onderhoudsklanten 300% meer contact dan onze websiteklanten.

Op deze methode kan je ook een aside menu maken voor bijvoorbeeld de footer (en dan moet je bij locatie ergens ‘footer’ aanvinken). Of dat kan is weer afhankelijk van het thema dat je gebruikt.

  • Hieronder een globale structuur en inventarisatie van deze factoren.
  • Hosting heb je nodig om jouw WordPress webshop bereikbaar te maken voor bezoekers.
  • Daarna starten we met het kiezen van een hostingpakketen hetvastleggen van een domeinnaam.
  • Kies dan voor de optie Activeren om de plugin te kunnen gebruiken.

IDeal, MisterCash (de iDeal van België), PayPal en creditcard betalingen accepteren op jouw website. Mollie kan je vervolgens koppelen met jouw bankrekening. Zo heeft een kledingwinkel bijvoorbeeld de categorieën ‘t-shirts’, ‘broeken’ and so WordPress hosting forth. Zet het menu op volgorde door de gadgets naar de juiste plek te slepen.

We zorgen ervoor dat we elkaar begrijpen en weten wat jij van ons verwacht. Wij bouwen onze webshops a.d.h.v responsive design.

Je ziet deze functionaliteit direct als je de ‘Archive Products’ widget toevoegt aan de pagina. Gebruik je de ‘Products’ widget, dan zie je deze functionaliteit niet.

De infrastructuur van onze WooCommerce webhosting is ingericht om plotselinge pieken in het verkeer op je webshop aan te kunnen. Beaver builder in combinatie met WooCommerce en WordPress heeft standaard vele tools om het webdesign nèt dat extra te geven waar je naar verlangt. Creëer op een makkelijke manier zelf een slideshow, button, tabellen enz.. Met een goed ingericht Google Analytics account kun je waardevolle en relevante informatie achterhalen dat op veel manieren waarde kan toevoegen. Met een forex converter kunnen zij aangeven met welke valuta zij willen betalen en welke valuta moet worden weergegeven bij de producten. Op die manier is voor de bezoeker direct duidelijk hoeveel hij of zij moet betalen in de eigen munt en dat stimuleert verkopen.

De bewuste bezoeker krijgt automatisch een berichtje in Facebook Messenger met de herinnering dat er nog een product in het winkelwagentje staat. Je kunt er zelfs kortingscodes aan verbinden om de klant te overtuigen. Als je een cursus volgt bij Swipe Media, dan kies je voor een opleider met zeer veel kennis en ervaring op het gebied van WordPress Webdesign.

Nu heeft jamin dit ook al on-line staan in een iets andere vorm, maar is er een plugin die dit aanbied. Omdat we het voor iedereen in ons group overzichtelijk willen houden hebben we ervoor gekozen om de producten te kopiëren en deze dan handmatig aan te passen.

Daarom voeren we wekelijks optimalisaties door voor Clean Nutrition. Voordat wij beginnen met een project vindt er eerst een gratis en vrijblijvend intake plaats.

De keuze voor Magento ligt voor de hand als je een webshop hebt. Ten opzichte van WordPress met de plugin WooCommerce is Magento nu eenmaal meer geschikt als platform voor ‘grote webshops’. Dat komt natuurlijk omdat Magento bedacht is als webshop, en WordPress als blog, waar in de afgelopen jaren in toenemende mate uitbreidingen voor worden gemaakt. Magento wordt gezien als een ‘serieus e-commerce platform’, en WordPress/WooCommerce is leuk om mee te beginnen.