Het enige wat je hoeft te regelen is je internet hosting en je domeinnaam. Een domeinnaam kost gemiddeld €15 per jaar en een internet hosting supplier heb je al vanaf €3,ninety five per maand. Een domeinnaam is het adres van je web site. Dit is wat je bezoekers intoetsen in hun browser om je website te bezoeken.

Wij helpen je graag op weg naar een professionele web site! Een van de meest voorkomende is het kiezen van een verkeerd platform.

Gelukkig hebben we je al overtuigd en kies je voor WordPress WordPress. Je zal er geen spijt van hebben!

Haal het beste uit onze handleiding Dit is een stapsgewijze handleiding voor het maken van een website. Heb je helemaal geen idee en waan je je in een wereld van full onwetendheid? We hebben deze information in verschillende stappen onderverdeeld en zullen je alles laten zien, van de eerste tot de laatste stap.

Onze Websites Zijn Veelzijdig En Gebruiksvriendelijk

Maatwerk Voor Je WordPress Website

Bovendien is WordPress over het algemeen gratis te downloaden en te gebruiken. Waar komen mijn kosten vandaan?

Volg de instructies en je eindigt met een redelijk goede web site. Denk wordpress website eraan, als je onze hulp nodig hebt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Vervolgens heb je website hosting nodig. Alle web sites op het internet hebben hosting nodig en zijn aangesloten bij een internet hosting provider. Bij Insoon leveren we een multi function WordPress hosting pakket voor je internet hosting en domeinnaam. Dit is inclusief domeinnaam, hosting, beveiliging, SSL, help, onderhoud en updates aan je web site.

Voor de meeste gebruikers, die weinig budget hebben, is een zelf gehoste WordPress website de perfecte oplossing. WordPress wordt geleverd met duizenden verschillende ontwerpen en functionaliteit.

De Kosten Van Het Zelf Bouwen Van Een Website Vallen Mee