Boek de verschillende kosten eenvoudig op de juiste plaats. U kan hierbij een splitsing maken tussen productomzet, verzendkosten, betalingskosten en korting. De afwikkeling van bestellingen gaat sneller en daarbij worden er minder fouten gemaakt. De klant krijgt de juiste artikelen snel bezorgd. Het is eventueel ook mogelijk om uw voorraad uit SnelStart te synchroniseren naar uw WooCommerce-webshop. Wij halen dan eerst uw orders op en lezen deze in, daarna halen wij uw vrije voorraad min degene die op order staan op. Hierdoor kunt u geen producten verkopen die al op order staan.

Bestellingen worden gesynchroniseerd en zullen verschijnen in WooCommerce. Als een bestelling wordt verzonden, wordt de monitoring informatie automatisch teruggestuurd naar de on-line market. Wanneer een bestelling op een market wordt geplaatst, zal ChannelEngine de bestelling exporteren naar uw webshop. De bestelling wordt beheerd in de Magento admin, volgens uw normale gang van zaken. Facturen worden na import direct definitief verwerkt.

WordPress En Woo: Webshop Laten Bouwen

Het is één van de meest populaire webshop systemen voor een goede reden. Omdat WooCommerce standaard ook sterk is in search engine optimization is uw webwinkel goed vindbaar in zoekmachines zoals Google. Ja het klinkt natuurlijk heel cliché, maar WooCommerce groeit mee met je webshop. Dit omdat WooCommerce schaalbaar is en gemakkelijk uit te breiden by way of de numerous beschikbare plug-ins in de ‘WordPress store‘. WooCommerce is zeer schaalbaar met producten en je kan WooCommerce tot op zekere hoogte op een normale manier hosten. Wij zelf hebben webshops draaien op WooCommerce met 25 duizend producten of meer. Deze webshops worden overigens wel door op een goede manier gehost, die heb je wel nodig om dit verwerkt te krijgen.

  • De kans is redelijk groot dat je niet alle plugins nodig hebt, maar we kunnen web zo goed alles installeren en later verwijderen wat we niet nodig hebben.
  • Je ontvangt van ons op tijd waarschuwingen als gebruikte PHP versies gaan vervallen.
  • Woocommerce is een plugin van WordPress, die het mogelijk maakt om een WordPress website om te zetten tot een webshop.

Je bent in principe klaar met de Wizard en je kunt nu aan de slag met je webwinkel. In deze stap kun je eenvoudig WordPress hosting de vervolgstappen nemen. Je kunt terug naar het WordPress dashboard of je kunt nu meteen een product aanmaken.

Om dubbele klanten te voorkomen is er de optie om de debiteuren vanuit AFAS naar WooCommerce te importeren. Heb je al een eigen website met WordPress of heb je ervaring met WordPress? Dan is Woocommerce de perfecte keuze om je webshop te lanceren. Buro Staal denkt met je mee geeft zeer goed advies en zijn zeer kundig. Beide platforms hebben een prima reputatie, beiden bieden veel verschillende soorten features en beiden hebben een flinke fan base. Voor je het weet zit je midden in evaluation paralysis. En dat is zonde van je tijd Laten we beginnen met iets meer over beide platforms te vertellen.

Shopify is makkelijker , maar met veel functies kunnen de kosten oplopen en bij WordPress kun je meer kanten op en heb je veel meer kosteloze opties. De grootste kostenpost is internet wordpress webshop hosting voor een webshop.

Daarbij kunnen plugins je webshop behoorlijk vertragen. Door Facebook op deze manier te koppelen aan je webshop geef je Facebook precies wat ze nodig heeft om zo effectief mogelijk te adverteren. Dat komt doordat de juiste informatie zoals klantdata, aankopen en omzet wordt doorgegeven. Hiermee kan je binnen advertentiecampagnes veel beter sturen op resultaat. Je kunt nu zelfs inzien hoeveel omzet een bepaalde campagne, doelgroep of advertentie oplevert en daar je advertentiebudget op sturen.

Daarna koppel je eenvoudig een domeinnaam aan jouw pakket. Bij Hostnet zorgen we voor de oplevering van WordPress. Zodat je daarna gelijk WooCommerce kunt installeren. Wij helpen je jouw WooCommerce-webshop veiliger te maken.

Samen bespreken we vooraf de datum waarop je wilt verhuizen en de belangrijkste particulars om de verhuizing zo goed mogelijk uit te voeren. Te vaak verliezen webshops omzet doordat een website niet snel genoeg wordt geladen. KLIK3 bedenkt, bouwt en beheert succesvolle WordPress web sites en webwinkels voor bedrijven. Met inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring bouwen wij de meest uiteenlopende WordPress web sites. Voor ondernemingen die al een WordPress website hebben, of het systeem kennen is Woocommerce een goede keuze. Maar ook wanneer je nog niet bekend bent met WordPress of Woocommerce is het een goed keuze. Dit CMS is namelijk erg gebruiksvriendelijk en hierdoor kan er snel gestart worden.

Weet je al welke kies die dan, anders klik je op “Doorgaan met mijn ingeschakelde thema”. Samen met payment service supplier Mollie ontwikkelt Van Ons sinds 2016 de module waarmee vanuit WooCommerce abonnementen by way of automatische incasso’s mogelijk zijn. Feit blijft dat je op beide platforms goede webshops kunt bouwen. De SaaS webshops kun je niet uitbreiden door te programmeren maar door te werken met een theme en apps voor uitbreidingen zoals koppelingen.

Via Shopify kun je jouw webshop direct koppelen aan dropshipping-leveranciers. Ook voor ondernemers die willen verkopen met dropshipping zijn er meerdere manieren waarop je dit met WooCommerce kunt doen. Via de plugins AliDropship en Ali2Woo kun je jouw WooCommerce-shop koppelen met het Chinese inkoopplatform AliExpress. Werk je liever samen met Europese producenten en groothandels, dan kun je hiervoor de Spocket- of BigBuy-plugin gebruiken. In het aanbod vind je zowel gratis wordpress webshop als betaalde thema’s. Het grootste verschil zit in het aantal functionaliteiten dat zo’n theme binnen WooCommerce heeft.

Nadat het designteam zijn werk heeft gedaan, gaan onze UX-specialisten testen op gebruikerservaring met kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Breid je WooCommerce webshop uit met plugins voor functionaliteiten die je nodig hebt. Kies uit meer dan 331 officiële WooCommerce plugins waarvan er sommige gratis zijn.