Wil je meer weten over alle opties die er bij ons mogelijk zijn voor jouw horizontale jaloezieën? Duo rolgordijnen bestellen Kom gerust langs bij ons in de regio Groningen, Eelde, Paterswolde en Roden.

Door het gewicht van de baleinen en onderlat hangt het strakker. Het grote voordeel van ons trendy Bamboe rolgordijnen laten bezorgenen systeem is dat het toch wasbaar is. De baleinen zijn eenvoudig afneembaar zodat het vouwgordijn makkelijk te wassen is. Het vouwgordijn wordt met een metalen ketting bediend. De onderlat 40 x 10 mm en metalen baleinen kunnen gekozen worden in Wit RAL 9003, Mat Aluminium en Chroom voor een strakkere uitstraling.

Je bent van harte welkom bij Van der Laan Stoffeerders in de regio Zaanstad en Amsterdam. Je ben van harte welkom in onze winkel in de regio Zaanstad en Amsterdam. Met De Ploeg maak je eenvoudig talloze combinaties tussen de meubel- en gordijnstoffen. Denk aan een effen bekleding voor een sofa, vrolijke kussens en een bijpassende print op de gordijnen.

Aubergine Verduisterend Vouwgordijn Eclipse

Aan de ene kant moet raamdecoratie het licht buiten houden en voor de gewenste privacy zorgen. Aan de andere kant moet de raamdecoratie er ook fraai uit zien. Het is tenslotte een belangrijk onderdeel van de inrichting van een huis. Kortom, je meet precies de lengte en de breedte uit van het stuk waarover jouw gordijn moet komen te hangen. Specialist in Rolgordijnen kopenen met woonwinkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Maak een afspraak voor een advies aan huis of bekijk de maatregelen die wij nemen.

De juiste kwaliteit krijg je door een combinatie van goede gordijnstoffen en materialen te kiezen. Daarnaast wordt bij ons het productieproces van het maken van en nauwkeurig gecontroleerd. Door dat wij ook een groothandel zijn kunt u bij ons vouwgordijnen kopen tegen een betaalbare prijs. Bij ons koopt u daarom goedkope vouwgordijnen van hoge kwaliteit. Wanneer u vragen heeft over onze gordijnen kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Ze kunnen geleverd worden tot een breedte van maximaal 400 centimeter. Zo’n breedte wordt echter afgeraden, omdat de bediening van het vouwgordijn dan erg zwaar wordt.

Succes met kiezen en als we kunnen adviseren, laat het ons weten. Onze collectie bestaat uit 7 standaard modellen Webshop jaloezieënen, waarbij er altijd wel een juist model voor u te vinden is. Vouwgordijnen kunnen geproduceerd worden met een stof uit onze eigen stoffenlijn of met een door u uitgezochte stof.

vouwgordijn

Je hoeft je dan nergens zorgen over te maken en het product wordt vakkundig gemonteerd. Decorette wil je graag van dienst zijn bij het vinden van de perfecte en voor in jouw huis.

  • Een verduisterend rol- of vouwgordijn houdt de zon optimaal buiten waardoor uw nachtrust niet verstoord wordt.
  • De aluminium baleinen worden in tunnels aan de achterzijde geschoven.
  • Wat is er makkelijker dan met 1 druk op de knop uw vouwgordijnen bedienen.
  • Is een advies om te voorkomen dat de rand van het vouwgordijn stof vangt.

Ja, wij hanteren een garantie van 2 jaar op de systemen en ook op de stof, mits deze op de juiste gebruikt wordt. Wanneer u bijvoorbeeld de en op 60 graden wast, en deze iets krimpen dan ligt de verantwoordelijkheid bij u als consument. Een raam op grote hoogte, een heel groot raam, of op zoek naar pure luxe?