Jazeker, een plissé gordijn verduisterend filtert het zonlicht in een bepaalde ruimte. U heeft met een plisségordijn tevens de mogelijkheid om te spelen met het licht dat op uw woning schijnt. Kiest u voor volledige verduistering of wilt u toch wat licht doorlaten? Plisségordijnen verduisterend zijn zeer geschikt voor ruimtes die donker moeten zijn, ook als het buiten nog licht is. Verduisterende plisségordijnen zijn aan de achterkant voorzien van een extra coating met een isolerende en verduisterende werking. Rolgordijnen bieden u de keuze uit een breed scala van eigentijdse kleuren en dessins en staan borg voor jarenlang gebruiksplezier.

Bekijk onze hoogwaardige raamdecoraties in onze webwinkels en bereken vrijblijvend je prijs. Een plissé gordijn is uitermate geschikt voor een ruimte waar je de lichtinval wilt behouden, maar wel iets van raambedekking wilt. Als je iets meer verduisterends of isolerends wilt Bestel plisségordijnen online dan zijn er ook plissé gordijnen met een dubbel laag stof. Of dag-nacht plissé gordijnen, plissegordijnen die bestaan uit meerdere lagen die je afzonderlijk van elkaar kunt bedienen. Bovendien ziet een plissé gordijn er warmer/huiselijker uit dan een luxaflex of jaloezieën.

Top Down Bottom Up Plissé Gordijnen

Plissé gordijnen zijn er in grote keuze qua stoffen en uitvoeringen. Plissé gordijnen zijn zowel van beneden naar boven als van boven naar beneden te bedienen. Hierdoor kan op een bijzondere manier de lichtval naar binnen toe gereguleerd worden. Naast deze stofkwaliteit zijn er ook stofkwaliteiten die een vuilwerende of antibacteriële werking hebben. Plissé gordijnen worden dan ook veelal toegepast in de gezondheidszorg. De dakraam plissé is gemaakt om perfect bij uw raam te passen.

Een plissé gordijn is toepasbaar op allerlei soorten ramen. Niet alleen op de standaard, vierkante ramen, maar ook op ramen met een afwijkende vorm of maat, zoals draai- en kiepramen, Bestel bamboe rolgordijnen online dakramen of ronde ramen. Jazeker, de top-down functie geeft u de mogelijkheid om zowel de bovenzijde van plisségordijnen te laten zakken als de onderzijde naar boven te halen.

Zo plaatst u plisségordijnen precies in dat deel waar de zon uw huis binnen schijnt. U heeft geen last meer van hinderlijke schittering en het licht kan volop de kamer binnen treden. Een rolgordijn wordt vaak ingezet op slaapkamers, in de keuken of voor een draai- en kiepraam.

plisse gordijnen

Alle plisségordijnen van Raambekleding Nederland.NL worden op maat gemaakt. Dit betekent dat je zelf de gewenste maten van de plissé doorgeeft, zodat deze perfect op je raam past. Ook heb je ruime keuze uit stofkleuren en bepaal je zowel de manier van bediening als de plaatsing van eventuele bedieningskoorden. Middels onze stapsgewijze configurator stel je jouw ideale plisségordijn in een handomdraai samen en geniet jij straks van jouw plisségordijn op maat. De Honingraat plissé gordijnen van HEWO zijn ideaal wanneer je goed je privacy wilt bewaren en veel licht binnen wilt laten. Men kiest ze vaak om inkijk goed tegen te gaan als er bijvoorbeeld een trottoir vlak voor je raam loopt. Maar ook de zon van je beeldscherm of TV weren kun je goed toevertrouwen aan een honingraat plissé gordijn.

De prijsklassen lopen van de voordeligste soort E, tot prijsklasse 3, de kostbaarste soort Plissé. De Plissé Shades collectie biedt meer dan negentig schitterende Bestel duo rolgordijnen online en duurzame stoffen die Cradle to Cradle Certified™ zijn. Deze certificering geeft je de mogelijkheid een verantwoorde keuze te maken voor je woning en gezin.

Decokay heeft raambekleding voor elke ruimte, stijl en portemonnee. Dat wordt ook wel het top-down, bottom-up systeem genoemd. Dit systeem is bij uitstek geschikt voor het regelen van zowel specifieke lichtinval, als privacy. Je kunt ze met andere woorden ook alleen in het midden van je raam hangen, waarbij je dus de onder- en bovenkant open laat. Al uw raamdecoratie maken wij vakkundig voor u op maat. Ontdek de mogelijkheden van ons assortiment en vind het product dat bij uw behoefte en inrichting past.

  • Het voordeel hiervan is overigens ook dat je altijd de optimale controle over de stand van de gordijnen hebt.
  • Binnen ons assortiment bieden we een ruime keus aan stijlen en kleuren.
  • Je vind in onze collectie een ruim aanbod aan kleuren, waardoor er altijd een perfecte kleur voor jouw interieur tussen zit.
  • Wat het product nog veelzijdiger maakt, functioneel en mooi!
  • Verduisterende plisségordijnen zijn alleen beschikbaar in de varianten met een dubbele stof.

U kunt ook kiezen voor een combinatie van kleuren of voor een plissé met een dessin. Vind eenwinkel bij jou in de buurt om alle mogelijkheden Bestel jaloezieën te testen, voelen en beleven. Ontdek alle verschillen tussen plisségordijnen en rolgordijnen in één van onze Aanhuis-winkels.