Bij de actie prijs kun je ook een periode kiezen waarin het product deze prijs heeft. Heb je nu een fabrieks schaal dan is de kans erg groot dat je deze in verschillende grootte & kleuren kan krijgen. Lees hier verder om verder te gaan met eigenschappen per product. Pas de prijs aan van alle producten als er een btw verandering is. 1.1 Snel bewerken, in het producten overzichtsscherm. De foundation spreekt voor zich als je gewend bent om in WordPress te werken.

  • Het automatisch synchroniseren van orders, relaties, artikelen en voorraad tussen je ERP- en WooCommerce omgeving.
  • We zorgen ervoor dat je WooCommerce webshop is opgebouwd in een schone omgeving.
  • Dan is het mogelijk bij WooCommerce om jouw webshop meertalig te presteren.
  • Maar het is lastig en zal huge een paar dagen duren.
  • Er zijn ruim voldoende opties beschikbaar om de juiste afleverdag door je klant te laten kiezen.

Het veld bevat dezelfde bedragen maar dan in vier decimalen. De koppeling gebruikt de waarden in voor de BTW berekening.

Google Ads

Wil je hier advies in hebben van onze professionals? In deze blog delen we met jou hoe WooCommerce werkt. Mogelijk waag je allereerst zelf een poging om iDEAL in WooCommerce te integreren.

Als je niet tevreden bent met het importeren van gegevens, kun je deze verwijderen. Als je gegevensimport bijvoorbeeld veel mislukte artikelen bevat, kan het nuttig zijn om die import te verwijderen en het opnieuw te proberen. [newline]Wacht tot de gegevens volledig zijn verwijderd voordat je met een nieuwe import begint. Als een import producten bevat die je al in je Shopify-winkel hebt, worden de overeenkomende producten in de import overgeslagen en niet geïmporteerd. Wanneer de import is voltooid, wordt er een lijst met de overgeslagen producten weergegeven in het Importoverzicht.

Voor complexe webshops adviseer ik liever Lightspeed of Magento. Hele simpele webshops adviseer ik mijnwebwinkel of MyShop. In het verleden heb ik meegemaakt dat na een WooCommerce update er conflicten met het WordPress theme optraden. Je zocht wellicht op woocomerce, woocommerce, wcommerce. Mocht je hulp nodig hebben, dan kun je altijd het formulier hieronder invullen.

Dit geldt ook voor de uitbreidingen die nodig zijn voor een grotere store. Zodra het aantal verkopen toeneemt, komt er een second waarop de bestaande features WordPress niet meer toereikend zijn en je eigenlijk niet zonder betaalde extensies kunt.

Vooral in combinatie met de vele mogelijkheden die worden geboden. Interessante koppelingen zijn mogelijk, zoals onder andere IDEAL. WooCommerce is een free of charge te gebruiken webshop voor WordPress. De plugin is direct free of charge te installeren en WordPress is reeds voorgeïnstalleerd. Met de additional instruments direct in het Control Panel kan je WordPress direct instellen en problemen verhelpen ook wanneer de toegang tot WordPress niet mogelijk is. De accountmanagers van Woocommerce.eu gaan graag het gesprek met u aan! Uit ervaring weten we dat een afspraak met u het meeste oplevert, zowel voor u als voor het group WordPress van Woocommerce.eu.

In Woocommerce heb je niet alleen een BTW proportion maar ook een BTW klasse. Gebruik je de standaard optie voor BTW dan kijkt de koppeling alleen naar de BTW percentages in en het leveringsland van de bestelling. Voordat de koppeling gebruikt kan worden dienen eerst de voorwaarden geaccepteerd te worden. De voorwaarden zijn gebaseerd op de algemene ICT Voorwaarden en de algemene AVG richtlijnen.

Hier zijn additional templates voor te vinden, die je in staat stellen om de PDF’s ook nog aan te passen aan je eigen huisstijl. Het gaat dan vaak om free of charge plugin, terwijl een premium plugin wel alle functionaliteit bevat die je nodig hebt. Voordat we een lijstje neerkwakken, wil ik je eerst nog een paar ideas meegeven. Het is namelijk zo, dat plugins ervoor zijn gemaakt om een bepaalde functionaliteit toe te voegen. Daarom is het ook belangrijk om erg gericht te werk te gaan en juist te kiezen voor plugins waarmee jij je doel bereikt.

Nu je alle stappen hebt doorlopen is het installeren van WooCommerce gelukt. Proficiat 🙂 Je kunt nu aan de slag om je site te vullen met producten, om andere betaalmethodes te installeren of om de instellingen nog aan te passen.

WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. Met deze free of charge te gebruiken plugin is het mogelijk om van je WordPress web site WordPress hosting een volledige webshop te maken of als additional onderdeel in je website.

WooCommerce is in 2009 ontstaan als een WordPress-plugin van een aantal ervaren ontwerpers van WordPress themes. Tegenwoordig is WooCommerce onderdeel van Automattic, de ontwikkelaars van WordPress. Het is de populairste software voor het opzetten van webwinkels. Met 29 miljoen downloads wordt geschat dat zo’n 30 procent van de webshops werken met WooCommerce. Als je een webshop hebt dan heb je betaalmogelijkheden nodig. Binnen WooCommerce zijn er verschillende fee suppliers te koppelen, maar de meest gebruikte hierin is wel Mollie. Je kunt hier iDeal, Paypal, Credit Cards, Afterpay en nog veel meer mogelijkheden aan koppelen.

Deze biedt voldoende mogelijkheden om een pagina of blog creatief in te delen. In vergelijk met een simpel product heeft een variabel product één further optie, variaties. Heb je een product die meerdere keuze heeft zoals maat, kleur en of formaat dan is dit een variabel product. Je wilt dat je klant het goede product kan bestellen en dat jij het goede product op kan sturen. Wat is er makkelijker dan onderweg je bestellingen checken en realtime bekijken hoe jouw webwinkel er voor staat? WooThemes heeft een iPhone App ontwikkeld zodat jij altijd inzage hebt in de meest belangrijke gegevens van jouw webwinkel.

Hiervoor bieden we de add-on ‘Custom Solutions’ aan. Met deze add-on is het mogelijk om klantspecifieke aanpassingen in je koppeling op te nemen.

Wanneer je een hostingpakket moet kiezen zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Zo bepaald de hoeveelheid RAM geheugen die jij kunt gebruiken ook voor een deel hoe snel jouw website gaat zijn. Ook hiervoor geldt dat web sites veel minder RAM nodig hebben dan webshops. Het is daarom erg verstandig om te kiezen voor een WooCommerce hostingpakket.

De producten worden in je Facebookpagina ingeladen onder het ‘shop’-gedeelte. Je gaat in het dashboard van je WooCommerce webshop naar Plugins en kiest vervolgens voor Nieuwe Plugin. Je krijgt daar onderstaand scherm en navigeert naar het bestand op je eigen laptop en installeert die vervolgens. Gegroepeerde producten, wensenlijsten, product personalisatie en product reviews standaard al in het pakket zitten, waar Woocommerce dit niet heeft. Middels Woocommerce extensies kun je de productmogelijkheden verder uitbreiden door bijv.