Voor het volgen van onze trainingen heb je geen specifieke voorkennis nodig. Twijfel je of het niveau of de inhoud van een training aansluit bij jouw leerdoelen? Plan dan hier vrijblijvend een adviesgesprek in met profession coach Nienke of Marianne. Goed tempo, gericht op het gene wat ik in de mail had aan gegeven te willen weten. John weet heel veel en vraagt jou eigen kennis en doel goed uit. Voor 9th WordPress Wave biking beheer ik hun webshop waar ik een maatwerk vertaalmodule heb ingebouwd. De website van Wedding Goodiebag is door mij gebouwd en uitgebouwd tot een platform voor bedrijven en bruidsparen.

Er is geen standaard webshop functionaliteit binnen WordPress. Deze heeft een goede free of charge versie, al kun je met een betaalde versie veel meer handige functies gebruiken. Naast dat je ruim de mogelijkheid biedt om te kunnen betalen, is het ook belangrijk dat je webshop goed beveiligd is. Door een goede beveiliging met een SSL-certificaat kunnen klanten met een gerust hart hun financiële gegevens achterlaten.

IDeal is in Nederland het meest gebruikte betaalmiddel, als webshop is het dus belangrijk dat je dit ook aanbiedt. Door middel van de Mollie Payments plugin kunnen klanten through iDeal in je webshop betalen.

  • Het is dus belangrijk dat je weet waarmee je bezig bent en dat je met zo min mogelijk energie het maximale resultaat behaalt.
  • De plugin is zelf gratis, als je gebruik wilt maken van nog meer features, kun je voor de premium variant gaan.
  • Dit betekend dat wereldwijd mensen meewerken aan een nog beter werkend systeem.
  • Voor specialty shops en area of interest shops is een webshop o.b.v. WooCommerce en WordPress dan ook zeker een overweging.

Deze e-commerce plugin is speciaal ontwikkeld voor WordPress. Dit betekent dat de opmaak van je shoppagina afhankelijk is van het thema waarmee je werkt. In veel free of charge en betaalde thema’s zitten functionaliteiten voor het stijlen van de webshop. Deze zijn niet altijd te overschrijven met de styling opties van Elementor. Je komt hier vanzelf achter als je met de styling optie bezig gaat. Gebruik je het Hello Theme van Elementor, dan kun je sowieso alle styling opties gebruiken. Wanneer je je richt op de Nederlandse markt, dan zul je je webshop met iDEAL willen koppelen.

Cursus WordPress Webshop 2022

Je wilt weten hoeveel mensen productpagina’s bekijken, welke producten populair zijn en hoeveel mensen de checkout afronden. Het programma stelt je in staat om de juiste information te verzamelen. Wanneer je op het tabblad ‘Anchor text’ klikt, dan zie je alle termen die meegegeven zijn aan links op andere websites. We zien hier dat Shoeby niet actief bezig is geweest met het bouwen van hyperlinks op de desbetreffende time period.

Of zoekt u een developer voor een complexe maatwerkoplossing voor uw website? Het WooCommerce-team van JVH webbouw, met front- en backend developers, is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk-oplossingen voor zowel websites als webshops. In combinatie met een vormgever en accountmanager wordt er, na een intakegesprek, een planning voor u uitgezet met meerdere contactmomenten.

Dit kan je dus ook veel tijd besparen bij het jaarlijks inventariseren van je voorraad. Sommige klanten hebben elke maand onderhoud aan hun web site wordpress webshop nodig.

Ja dat kan, echter biedt WordPress geen standaard webshop functionaliteit. Om van WordPress een webshop te kunnen maken zal het met behulp van plugins uitgebouwd moeten worden tot webshop. Kunnen we dan niet beter webwinkel applicatie als Magento gebruiken om de web site te bouwen?

Je kan ook ten alle tijden naar je Dashboard gaan door je domeinnaam met /wp-admin/ erachter in typen. Het dashboard kan je zien als het administratieve gedeelte van de webshop die je gaat bouwen in deze tutorial. Dit wordt ook vaak de achterkant of de back-end genoemd. Het allerbelangrijkste om zelf een WordPress webshop te maken is de beschikking over een domeinnaam met hosting. Daarom start je met een domeinnaam en hosting aanschaffen. Een domeinnaam is de naam die je intypt in je adresbalk.

Het Mystile-thema kun je hier gratis downloaden. Zet die gedachten snel aan de kant, want met onze webhosting kun je zelf eenvoudig een eigen webshop beginnen. Alle webhosting pakketten zijn geschikt voor de internet hosting van webshop software program als Magento en WordPress . Dankzij onze geavanceerde en razendsnelle SSD opslag is je webshop razendsnel en good WordPress hosting te bereiken voor al je bezoekers. Een web site of webshop vraagt om “Het perfecte plaatje” ! Je kunt ze natuurlijk zelf maken of een fotograaf inhuren.

Al 23% van alle web sites gebruikt WordPress als foundation, veel meer dan de concurrenten Joomla en Drupal. U kunt uw nieuwe WordPress webshop eenvoudig zelf aanpassen met nieuwe producten en kortingsacties. Wij leveren u een duidelijke handleiding hiervoor. De accountmanagers van Woocommerce.eu gaan graag het gesprek met u aan!

Je hebt de basis van WordPress nu onder de knie, maar die website ziet er nog niet echt strak uit. In de volgende stappen gaan we Woocommerce voor het webshop gedeelte, plugins en een thema installeren. De populairste plugin voor het maken van een WordPress-webwinkel is WooCommerce. WooCommerce is gratis vanuit het dashboard te installeren. Zonder te betalen kun je er gemakkelijk een simpele webshop mee opzetten. Op het second dat je serieuzer aan de slag wilt met je WordPress-webwinkel, heb je de keuze uit een groot aantal premium thema’s en plugins. Hier moet je een klein bedrag voor betalen, maar deze thema’s en plugins zijn wel speciaal voor WooCommerce ontworpen.

Een klein proportion van het bedrag gaat dan naar Stichting Mollie Payments. PayPal komt al als standaard betaaloptie bij WooCommerce. Met elk van de bovengenoemde thema’s kun je zelf gemakkelijk je webshop in elkaar zetten.

Als je al een bedrijfsnaam hebt is de kans groot dat je domeinnaam nog bestaat. Veel gebruikte woorden zijn qua domeinnamen vaak al bezet. Je kan de domeinnnaam device op domeinnaamtool.nl gebruiken om diverse woordvariaties te vinden. In WooCommerce kun je de producten voor je webshop toevoegen. Hier kun je zelf de categorieën bepalen en per categorie de producten toevoegen. Ook kun je de voorraad van je webshop by way of WooCommerce beheren. Zo houd je precies in de gaten welke producten bijna uitverkocht zijn en waar je nog voldoende voorraad van hebt.

Daarom is het van belang dat een webshop goed beveiligd is, zodat hier niets mee gebeurt. Een groot voordeel van een WordPress webshop laten maken is dat je een webshop krijgt die gemakkelijk te beheren is, ook als je geen grote techneut bent. Door de laagdrempeligheid van het systeem is WooCommerce heel makkelijk aan te leren als je een beetje handig bent met computers. Grote technische kennis van bijvoorbeeld HTML of CSS is niet nodig.

WooCommerce heeft zijn populariteit vooral te danken aan de enorme gebruiksvriendelijkheid, en de compatibiliteit met vrijwel alle WordPress thema’s. De plugin biedt standaard PayPal-ondersteuning en kan bovendien gebruikt worden in combinatie met de WPML-plugin (voor het creëren van een meertalige webshop). WordPress is het meest gebruikte platform voor websites ter wereld.