S-Connect is een veilige verbinding tussen uw webshop en SnelStart-administratie. S-Connect koppelt uw webwinkel aan uw SnelStart-administratie. Selecties van producten voor een marketplace kunnen worden gemaakt met behulp van slimme filters. Verkoop producten van bijvoorbeeld alleen bepaalde merken, met een specifieke minimumvoorraad, marge, prijs of een van de andere vele criteria. Nadat de verkooporder is geïmporteerd in boekhouding wordt deze automatisch geleverd door middel van een goederenlevering. IWebDevelopment heeft diverse SLA contracten voor verschillende niveaus van ondersteuning. SLA Brons is bij ieder abonnement inbegrepen, maar wil je meer service dan kun je ook kiezen voor Zilver of Goud.

Als dat lukt wint WooCommerce het van Magento, maar dan moet WooCommerce wel voor 90% het niveau van Magento bereiken. Magento maakt alleen nog kans als zij zich niet alleen op webshopfunctionaliteiten richten, maar ook op nieuwe mogelijkheden zoals het kunnen plaatsen van content material.

Als further beveiligingslaag voor een webshop is het aan te raden een plugin als iThemes Security Pro, Securi of WordFence te gebruiken. Dit soort plugins regelen zaken als tweestapsverificatie en blokkades bij veelvuldige inlogpogingen. Afgelopen zomer kwam een kritiek beveiligingslek aan het licht bij webshops die WooCommerce gebruiken. Direct na het ontdekken van het lek bracht Automattic, het bedrijf achter het e-commerceplatform, een belangrijke replace uit. Onder andere klantgegevens van deze online winkels zijn hierdoor zeer kwetsbaar voor hacks. De betaalmogelijkheden voor een WooCommerce webshop zijn ook uit te breiden.

Je Woocommerce Webshop Verder Uitbreiden

Het terugzetten van een backup kan je elk second zelf doen through het Plesk Control Panel. Graag kijken we samen met jou, door het inzetten van web marketing, hoe jouw webshopgevonden kan worden door zoekmachines. Het wordt aanbevolen om Privacybeleid en Algemene voorwaarden-pagina’s te maken en deze vervolgens hier in te stellen. De paginaset is gekoppeld aan de tekst die u invoert en wordt op de Checkout-pagina weergegeven als hiernaast. Hieronder ziet u een voorbeeld van verschillende weergaven met dezelfde instellingen. 2 / Voorbeeld van uw keuze, de winkelpagina of een categoriepagina bekijken.

Laten we er nu voor zorgen dat het contactformulier klopt en dat de e-mails naar het juiste adres wordt gestuurd. Dan kan je bij ‘Plugins’ zoeken naar de ‘Contact Form 7’-plugin en die installeren. Bij Theme Options zag ik niet zo snel een pagina waar je de kleur van de header kon instellen, daarom bezocht ik de pagina zelf. Blijkbaar heeft dit thema een ‘Meta Options’ blok onder elke pagina. Ik heb even op elk menu-item geklikt en gekeken wat er stond. Pagina’s kan je aanpassen door op ‘Pagina’s’ te klikken en het menu en daarna bij elke pagina op ‘Bewerken’.

Bel of mail ons voor informatie en/of een vrijblijvende demonstratie. Wij kunnen jou adviseren over de vele voordelen die Brincr te bieden heeft. Maak een account aan en je kunt twee weken lang gratis alle functionaliteiten proberen. Realtime inzage in omzet, voorraden, debiteuren en producten. Zoals eerder genoemd ondersteunen de meeste Nederlandse banken iDEAL. Ook alle populaire betaalproviders ondersteunen deze betaalmethode. De Pronamic Pay koppelt alle populaire betaalproviders met WooCommerce.

Ik zou zelf nu gewoon alles proberen te negeren. Hoe je een thema moet instellen verschilt namelijk per thema. Het is dus onmogelijk om een algemene stap voor stap handleiding te maken.

WordPress-versie 4.7.5 en WooCommerce-versie 3.0.8. Werk je met Exact Online Handel dan synchroniseren we ook de voorraden. Hiermee zijn je webshop en administratie altijd up-to-date. In veel gevallen, zoals bij artikelen, kun je tevens de synchronisatierichting kiezen.

Vervolgens krijg je de vraag of je een bestaand thema of theme wilt gebruiken of een maatwerkshop wilt bouwen. Een thema kun je zien als een verzameling bestanden dat het uiterlijk bepaald. Woocommerce is een plugin van WordPress waarmee van een normale website een webshop kan worden gemaakt. Het is een van de populairste systemen om een goed functionerende webshop te bouwen. De plugin heeft geen maximum wat betreft het aantal producten en is daarom uitermate geschikt voor zowel kleine als grote webshops. Het kan gebruik worden voor fysieke producten, digitale producten en zelf voor het laten afnemen en afrekenen van diensten voor mensen.

Bouw je eigen unieke website of gebruik onze free of charge verhuisservice. Het is de meest populaire webshopplugin voor WordPress. Het is Gratis en Open Source, internet zoals WordPress. Je hebt geen dure licenties nodig, de webshop ‘verloopt’ nooit en niemand komt vragen om geld op enig punt. We kunnen het niet vaak genoeg herhalen, maar je WordPress website WordPress hosting heeft nu eenmaal tijd en aandacht nodig wil alles zo blijven werken zoals het moet. Je kan het goed vergelijken met een moderne smartphone.

Meer weten over de mogelijkheden of één van onderstaande pakketten aanvragen? Vul het contactformulier rechts in en we nemen binnen 24 uur contact met u op om alle mogelijkheden even door te nemen. Als sommige van je producten of klanten niet zijn geïmporteerd, kun je handmatig een product toevoegen of een klant toevoegen.

Deze tab heeft alleen zin als je met een verzender werkt die met vast formaat dozen werkt en/of gewicht. Neem als voobeeld PostNL, zij verzenden tot zulke grote verpakkingen wordpress webshop dat je hele grote producten moet verkopen om deze limiet te overschreiden. Geavanceerd;Aankoopnotitie; komt te staan in de bevestigingsmail na aankoop van dit product.

  • Met de gegevens kan je dan in Mailchimp de verschillende campagnes aanmaken en versturen.
  • Hierdoor zullen klanten jouw webwinkel gaan delen, waardoor je weer meer bezoekers krijgt en uiteindelijk meer sales.
  • Returns Behoud tevreden klanten met een moeiteloze retourervaring.

– Op de “winkelmand” en “afrekenen” pagina’s moeten de bedragen INCL. Je kan later altijd nog upgraden, dus kijk anders eerst hoe de standaard bevalt. Deze kunnen verschillende eigenschappen met een basisprijs maar meerprijs per onderdeel. Inderdaad merkwaardig, bij de per item- of zendklasse zou dat normaal wel moeten gebeuren. Wellicht gaat er iets fout in combinatie met landen o.i.d. Anders kan het ook komen doordat er bij BTW tarieven een plaatsnaam, gemeente, provincie of postcode is ingevuld.

Variaties, voegen, mix & match, wachtlijsten of gepersonaliseerde opties, toe te voegen. Of Woocommerce of Magento beter is in dit opzicht is lastig te bepalen en hangt helemaal af van de inhoud en functionaliteiten van de webshop.

En bij het roze gedeelte kan je productgegevens, zoals prijs en voorraad, opgeven. Het blauwe gedeelte komt naast het product te staan. Als je bijvoorbeeld 30 euro invult bij de kosten van een product. Het is verstandig om aan te vinken dat je btw in rekening gaat brengen en bepaal vervolgens hoe je jouw prijzen wil invoeren. Na het selecteren van het WordPress hostingpakket is het tijd om een domeinnaam vast te leggen. Omdat het snel laden van pagina’s nog belangrijker wordt .

Wij slaan informatie op over hoe je onze web site gebruikt. Zo kunnen we je aanbiedingen op maat doen, bijvoorbeeld in het kader van campagnes en direct-marketingactiviteiten. Wij zijn verantwoordelijk voor, en controleren, de verwerking van deze information WordPress. Vergeleken met andere plug-ins voor e-commerce biedt WooCommerce één groot voordeel.