Daarnaast had ik nog een vraag of je misschien weet of het mogelijk is om woocommerce te laten werken met punten i.p.v. geld. Ik wil dat mijn personeel kan afrekenen met punten . Hij wil dit bestellen en rekent af met de punten die hij heeft.

Wij richten ons op zzp’ers, kleine-, startende- en middelgrote bedrijven in Limburg zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Wij staan altijd voor u klaar zodat u zorgeloos kunt genieten van uw maatwerk WordPress webshop. Vimonto betekent one-stop-shopping, wij helpen u van a tot z. Je beschikt altijd over een homepage, vervolgpagina’s, landingspagina’s, berichtenarchief, fotogalerij, contactpagina en webshop. De indeling van de pagina’s staat vast, de content material creëer je zelf. Instellen dat de verzendkosten worden berekend op foundation van het totaal gewicht van de bestelling of op foundation van het aantal producten.

IDeal, MisterCash (de iDeal van België), PayPal en creditcard betalingen accepteren op jouw website. Mollie kan je vervolgens koppelen met jouw bankrekening. Zo heeft een kledingwinkel bijvoorbeeld de categorieën ‘t-shirts’, ‘broeken’ etc WordPress hosting. Zet het menu op volgorde door de items naar de juiste plek te slepen.

Mocht je merken dat deze ruimte vol loopt, dan is het in de meeste gevallen altijd mogelijk om je hostingpakket te upgraden. De opslagruimte, of disk house, geeft aan hoeveel mB of gB aan spullen je digitaal kan opslaan. Hou hierbij rekening dat je ook zelf een aantal back-ups (2 á 3) achter de hand kan houden mocht het even een keer tegenzitten. Kies dus voor een pakket waar je de ruimte hebt om je webshop te laten groeien en backups kan draaien. Wees daarnaast op de hoogte van de geldende hard- of softlimits.

Kunnen Jullie Mijn Webshop Ook Voor Me Vullen?

Je hebt een Google-account nodig om deze tool te kunnen gebruiken. Een andere belangrijke factor, voor een succesvolle webshop, is een gestructureerde afhandeling van het logistieke proces en het optimaal inrichten van je webshop. Zorg ervoor dat er een duidelijk structuur in je handelingen zit. Bereid WordPress je voor en probeer een antwoord te hebben op ieder probleem dat kan ontstaan . Ja, nagenoeg iedere betaalmethode kan gekoppeld worden met een WooCommerce webshop, denk hierbij o.a. Ook zijn er voor buitenlandse betalingen veel mogelijkheden zoals Bancontact voor België, Giropay voor Duitsland en EPS voor Oostenrijkse banken.

Het blauwe gedeelte komt naast het product te staan. Het gele gedeelte komt onderaan het product komt te staan. Verkoop je producten met een lager belastingtarief? Dan kan je later bij ‘belasting-instellingen’ het tarief aanpassen. Dus bij het afrekenen krijgt de klant pas de prijs te zien met btw, dit wordt dan 36,30. Als je bijvoorbeeld 30 euro invult bij de kosten van een product.

Nu de SEO-optie aanwezig is, kunnen we beginnen met het implementeren van de producten uit je assortiment. Ik heb gekozen voor deze plug-in vanwege het gebruiksgemak en het uitgebreide assortiment op het gebied van thema’s en extra mogelijkheden.

Een WordPress Webshop Laten Maken?

En als het maatwerk is met veel web-integraties en complexe websites/webshops kan een website makkelijk uitkomen op enkele 10 duizenden euro’s. Scroll naar beneden om de “Productgegevens” in te vullen. Hier vul je prijzen in, afmetingen, eventuele voorraad, enzovoort. Je kunt namelijk dan een bestand plaatsen wat je klanten na aanschaf kunnen downloaden. Vink “Verberg verzendkosten tot er een adres is ingevoerd” aan wanneer de verzendkosten afhankelijk zijn van het ingevoerde adres. Beoordelingen door klanten kunnen heel goed helpen bij het verkopen van een product.

Bijvoorbeeld in een sidebar of in de footer, of op een willekeurige pagina met ruimte voor widgets. In de plugin moet je de live API invullen die je in je account kunt vinden, nadat je betaalmethoden en gegevens door Mollie zijn goedgekeurd. Het zal geen verassing zijn dat een WordPress website meer tijd vergt en dus ook relatief duurder is. Dagelijks werken miljoenen mensen aan de nieuwste plugins en updtes.

  • Lees daarom altijd de reviews van een thema, en bekijk hoeveel supportvragen er gedaan zijn en hoe snel hierop gereageerd is door de makers.
  • Houd er rekening mee dat dit ook afhankelijk is van hoeveel producten je wilt toevoegen.
  • Eigenlijk is Metorik een rapportage tool waarmee we strategische beslissingen maken.

Voeg naar wens ook een foto toe door daar verder te klikken. Naast berichten kan je in WordPress pagina’s aanmaken. Net zoals bij berichten wijzigen we snel de voorbeeldpagina om er gewend mee te raken. Als check heb ik ook een tweede bericht aangemaakt, dit kan jezelf ook doen. In de relaxation van de tutorial zal ik niet dieper op berichten in gaan. Omdat het WordPress bestand is ingepakt (zip-bestand), gaan wij die nu uitpakken. Een SSL-certificaat is het slotje en/of groene balkje in je adresbalk.

100.000+ tevreden klanten gingen je voor en beoordelen ons met 5 van 5 sterren. Hier kun je aangeven WordPress website welke eigenschappen bij een product weergeven moeten worden, deze gegevens kun je ook helemaal naar eigen wensen inrichten.

Daarom voeren we wekelijks optimalisaties door voor Clean Nutrition. Voordat wij beginnen met een project vindt er eerst een free of charge en vrijblijvend consumption plaats.

Je ziet deze functionaliteit direct als je de ‘Archive Products’ widget toevoegt aan de pagina. Gebruik je de ‘Products’ widget, dan zie je deze functionaliteit niet.

Ekijk de prachtige thema’s door te drukken op de onderstaande knop. Direct contact en een mooie samenwerking aan kunnen gaan. Zeer professionele partij met kennis van zaken en snelle opvolging.

Aan het start van onze webshop plaatste we al onze producten met behulp van de WP All Import plugin. Omdat onze thee producten meer dan 50 eigenschappen hadden.. Daarnaast hebben wij een heel goed overzicht van de activiteiten van de klant op onze webshop. WooCommerce Variation Swatches and Photos op Emmathee.nlDe afbeelding variatie is een emblem geworden van a hundred gram of bijvoorbeeld 500 gram.