Dit betekent dat er vanaf dat second ook geen security patches voor de oudere webshop freelance-versies meer beschikbaar zijn. Daarna nog doorgaan met Magento 1.9 is dan ook vragen om problemen.

Denk bijvoorbeeld aan gestolen wachtwoorden of klantgegevens die zomaar op straat komen te liggen. #three Verbeterde bestandsstructuur en nieuwe technieken In magento 2 is de bestandsstructuur nogal veranderd.

Zeker omdat Magento erg populair en open source is, vormt het een populair doelwit voor hackers. De gevolgen van een hack kunnen ingrijpend zijn.

Dit stelt developers ook makkelijker in staat de code te beschermen tegen verschillende veiligheidslekken. Het doorvoeren van veiligheidsupdates is gemakkelijker geworden, waardoor deze sneller toegepast worden in je store magento hosting. Voor de veiligheid is het sowieso aan te raden over te stappen naar Magento 2, want de assist voor Magento 1 verdwijnt in juni 2020.

Succesvolle Magento 2 Webshop

Magento Of WordPress?

Wel belangrijk als je bedenkt dat we vandaag de dag veel meer doen op mobiele apparaten. Het aanbod aan beschikbare thema’s voor Magento 2 is sinds de release ook gestaag gegroeid. Door een aantal aanpassingen in de bestandsstructuur is Magento 2 een stuk veiliger geworden. Dit komt voornamelijk door de nieuwe “pub”-map. De root van Magento is alleen nog by way of deze map toegankelijk, en niet meer middels http-requests.