Het enige dat u nodig heeft is een domeinnaam, een server waarop een webserver , PHP en MySQL zijn geïnstalleerd en de Magento-software program. Ervaring met html is niet nodig. De meestgebruikte online betaaloplossingen worden automatisch door Magento ondersteund.

Met het Mijnwebsite Magento pakket heeft u een compleet pakket in handen waarmee een professionele webwinkel kunt bouwen. In dit pakket is Magento al helemaal geïnstalleerd en kunt u er direct mee aan de slag. Meer over Mijn Website Magento Waar vind ik een goede Magento handleiding?

Met Mijn Website Magento krijgt u het Magento-programma waarmee uw eigen webwinkel kunt ontwerpen en de webhosting voor uw on-line store. Lees meer informatie over ons Mijn Website Magento pakket Bestel Mijn Website Magento voor maar € 54 magento hosting,95 per jaar! inclusief BTW, exclusief domeinregistratie

Kan ik ook een overboeking doen? Hoe plaats ik een RSS feed in mijn website? Hoe kan ik mijn assets uitbreiden? Alle rechten voorbehouden – Watsnel.nl / 2Blue4U Internet B.V.

Disclaimer | Alle voorwaarden Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. E-mailadres Wachtwoord Wachtwoord vergeten?

Hoe installeer ik Magento voor het ‘Mijn Website Magento’ pakket? Nadat u het ‘Mijn Website Magento’ pakket heeft aangeschaft, dient… Hoe stel ik een Domein Redirect in? Hoe wijzig ik mijn emailadres om in te loggen op het control webshop panel? Hoe wijzig ik mijn contactgegevens?

Het startpunt voor jouw web succes! Heb je een goed idee voor een nieuwe website, webshop of misschien voor je eigen bedrijf? Leg dan nu jouw eigen domeinnaam direct huge en claim hiermee jouw unieke plek op het web magento webshop! Jouw eigen website on-line en bereikbaar voor iedereen! Maak van jouw idee een kant en klare en unieke website die bereikbaar is voor het gehele web.

Skiwebshop