Op het tabblad ‘Standaard verzendinstellingen’ kun je de default voorkeuren voor de MyParcel verzendopties aangeven. Op het tabblad ‘checkout instellingen’ kun jij aanvullende verzendopties instellen waaruit jouw klant in de winkelwagen kan kiezen.

2.2 Standaard verzendinstellingen Standaard verzendinstellingen kun je configureren hoe je wil dat jouw zending standaard verwerkt worden wanneer je de MyParcel extensie voor Magento 2 gebruikt. 2.2.1 Standaard verzendopties Op foundation magento hosting van de ingevulde orderwaarde worden de onderstaande opties geactiveerd.

Kies voor de juiste printpositie, indien je voor A4 hebt gekozen. Het PDF verschijnt op je computer en is klaar om te printen. Per bestelling als je een magento webshop zending aanmaakt. Klik op de desbetreffende order.

Kies rechtsboven voor de knop Verzenden Rechts onderin verschijnt een vak. Hier kan je zowel het verzendtype aanpassen als de beschikbare verzendopties per verzendtype. Dit zorgt ervoor dat er een concept verzending wordt aangemaakt. Vervolgens kun je meteen het label printen in de order door rechtsboven op de knop Print Label

Om de Username en Password te verkrijgen ga je naar Hier kun je een account aanmaken en inloggen. Om een update uit te voeren kun je het volgende commando gebruiken: Verder zie je four tabbladen om uit te kiezen. Op het tabblad ‘versie’ kun jij zien welke versie jij van de plugin hebt geinstalleerd. Op het tabblad ‘Algemene instellingen’ kun je je API key invoeren en jouw printvoorkeur instellen.

bijvoorbeeld de waarde one hundred invult, worden orders met een verkoopwaarde boven de € 100 automatisch verzekerd tot een waarde van € 250. Deze logica is voor alle onderstaande opties in te stellen: Wanneer er bij ‘Vanaf prijs’ een zero wordt ingevuld zal de optie ook actief zijn.

Voor het installeren adviseren wij om een backup te maken van jouw Magento 2 omgeving. De extensie is te verkrijgen by way of de terminal, raadpleeg jouw webbeheerder. Jouw webbeheerder kan het volgende commando in de root van de website (in bv. public_html) uitvoeren om de MyParcel extensie te installeren:

  • Dan laten we niet los, maar blijven we aangehaakt voor support.
  • We zijn dus graag jou ‘creatief en technisch specialist’.
  • Onze scrumteams werken agile, in sprints, aan de proceed doorontwikkeling van jouw e-commerceplatform of online omgeving.
  • En staat je Magento webshop als een huis?

Magento Is Een Krachtig Platform Voor Webshops

Hier kun je jouw API Key invullen. Deze zijn nodig om de zendingen door te kunnen zetten naar MyParcel. Deze gegevens kun je vinden in jouw MyParcel account op backoffice.myparcel.nl en ga vervolgens naar Als je kiest voor A4 formaat zullen vier verzendlabels per A4 vel geprint worden. Als je kiest voor A6 formaat zijn de verzendlabels geschikt voor het printen met een speciale labelprinter zoals een Zebra of Dymo 4XL.

Installeer je voor het eerst een extensie in jouw magento omgeving? Dan bestaat de kans dat je de volgende melding krijgt:

De leeftijdscheck is bedoeld voor pakketzendingen waarvoor de ontvanger 18+ moet zijn en dit moet bewijzen door middel van een identiteitsbewijs. Met deze verzendoptie zijn handtekening voor ontvangst en alleen huisadres inbegrepen. De leeftijdscheck is verder uitgesloten van de bezorgopties in de ochtend en avondlevering. Batch methode in het bestellingenoverzicht.