Zorg dat je als eerste op de hoogte bent van Verdel-suggestions, occasions en acties. Alle rechten voorbehouden – Verdel ICT & Media Betaalmethoden Wereldwijd en toch lokaal Creëer meeslepende winkelervaringen met subsequent-era technologie: Magento

Onze plugin ondersteunt deze versies van het Magento systeem: Pay.nl heeft de primeur met de Magento 2… Direct refunden vanuit Magento en WooCommerce Vlak voor het weekend hebben we nog een

Daarom bieden wij een gratis plugin waarmee je op een eenvoudige manier online betalen in jouw Magento webshop mogelijk maakt. Je hebt hiermee al onze betaalmethoden binnen handbereik, zoals iDEAL, Bancontact, creditcards, AfterPay en nog veel meer.

krijg je toegang tot het Admin Panel. Daar kan je jouw web sites in een handomdraai toevoegen. Om toegang te krijgen tot het panel, maak je eerst een account aan. Wil je direct aan de slag, maar heb je nog geen PAY. Maak direct een free of magento hosting charge account aan.

Je regelt dit allemaal through Magento Connect en de backoffice van jouw webshop. Je kan zelf de gewenste betaalmethoden selecteren en activeren. Zodra er een nieuwe replace van de koppeling beschikbaar is, ontvang je een seintje through e-commerce jouw backoffice. Je hoeft dan alleen nog maar op ‘updaten’ te klikken en je beschikt weer over de laatste versie van de betaalmethode.

Magento is één van de meest populaire e-commerce systemen. Het is geschikt voor ondernemingen van elk formaat en is verkrijgbaar in verschillende talen, waaronder Nederlands.

Divoza Magento Enterprise Webshop Aan King Enterprise

Internationaal en voor elke webshop De online verkoop van ruim 30.000 Merchants wereldwijd is gebaseerd op het e-commerce systeem van Magento. Daarnaast heeft Magento een group bestaande uit ruim 115.000 leden. Erg handig als je vragen hebt over de installatie, de beschikbare plugin en andere technische zaken. Een webshop is natuurlijk niet compleet zonder een passende betaaloplossing.

Wil je voor het gebruik van een betaalmethode een toeslag berekenen aan de consument? Dat kan met deze Magento koppeling. Je kan hierbij kiezen voor een bedrag of een percentage en stelt dit allemaal in via magento webshop de backoffice van jouw eigen webshop. Installatiebestanden through Github Onze betaalmodule is zeer eenvoudig te installeren.

Infant Clothes Bootstrap Magento Thema

Dat maakt het installeren eenvoudiger. Een webshop is pas compleet als er ook afgerekend kan worden. Dit regel je eenvoudig en snel met onze Magento plugin. iDEAL, Bancontact, Giropay, creditcard en al onze andere betaalmethoden koppel je hiermee in een handomdraai met jouw webshop.