Dat kan met de Google Tag Manager en met Google Analytics. Het instellen van deze programma’s moet nauwkeurig gebeuren.

Daarom is het belangrijk daartussen te staan! Dat kun je bereiken door verschillende web optimization-technieken toe te passen in de techniek en de content material magento webshop van je webshop. Houd contact met je bestaande klanten en bereik nieuwe klanten through e-mailmarketing.

Wist je dat je ook heel gemakkelijk automation mails in kunt stellen met MailChimp? Denk bijvoorbeeld aan abandoned webshop freelance cart mails of mails om klanten te feliciteren met hun verjaardag.

Met een e-mailcliënt, zoals MailChimp, kun je dankzij een koppeling met je webshop een database met klantgegevens opbouwen. Op foundation hiervan kun je ze op de hoogte brengen van acties of van het laatste nieuws rondom je webshop en producten. Ideaal voor klantenbinding en het stimuleren van verkopen! Goed om te weten: LAB51 is MailChimp Expert.

Magento 2 Webshop Laten Bouwen

Alle producten zijn ingeladen. Laat die klanten nu maar komen!

Weten welke automation mails je écht niet mag missen? Lees het in ons artikel ‘7 mailcampagnes die meer orders opleveren’ op het weblog van SendCloud. Zonder te weten wat klanten precies in je webshop doen, is het lastig om gericht advertising in te zetten. Daarom is het van belang dit te kunnen meten.

Met Google Shopping kun je via een automatische feed producten uit je webshop tonen in de zoekresultaten. Dezelfde feed kun je inzetten voor online marketing. Op deze manier gaan andere web sites aan de slag met promotie van jouw producten. Bijvoorveeld: Beslist.nl, Bol.com, Marktplaats.nl en Kieskeurig.nl.

Helaas is het niet zo makkelijk, want klanten weten niet zomaar van het bestaan van je webshop af. Daar is advertising magento hosting voor nodig.

Dat kan met de volgende opties: Met Google AdWords koop je bij Google advertentieruimte in. Zo verhoog je de vindbaarheid van je webshop en daardoor krijg je meer verkeer naar je webshop.

  • Al beschikbaar voor +/- € 99 !
  • #1 Best Verkochte Magento Thema
  • Volledig bruikbaar voor Magento 1.9.four.x & 2.three.x
  • Ondersteuning van alle Magento varianten

Wil Je Je Magento 2 Webshop Laten Overnemen?

Dat leidt allemaal tot meer verkeer en uiteindelijk meer verkopen op jouw webshop! De meeste consumenten zoeken eerst on-line naar een product. Daarbij bekijkt het grootste deel in zoekmachines vaak niet meer dan de eerste pagina.