Klanten kunnen of direct een bestelling plaatsen of kiezen voor het plaatsen van een offerte. Scherm prijzen af in de B2B webshop of plaats de webshop volledig achter een login. Wij zijn een e-commerce bureau uit Utrecht gespecialiseerd in B2B e-commerce.

Geen ingewikkelde handleidingen of lastige installatieprocedures! Het ERP-systeem speelt een centrale rol binnen alle processen van een bedrijf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klantspecifieke prijsafspraken of het tonen van actuele voorraadinformatie in je Magento-webshop. Ons group magento hosting heeft jaren ervaring in het koppelen van ERP-systemen aan Magento webshops.

Voor de meeste ERP systemen hebben wij al een oplossing gerealiseerd, zoals de connectie tussen Magento enMicrosoft Dynamics Nav. Na het ontwikkelen van de B2B webshop staan wij klaar voor vragen en aanpassingen. Onze help-afdelinghelpt u hier graag bij verder. Zij behandelen niet alleen de technische vragen, maar ook vragen omtrent het beheren van een webshop en hoe u uw conversie kunt verhogen.

De B2B Suite bevat alle functionaliteiten die je mag verwachten in een magento B2B-omgeving in één full extensie. Zet onderdelen aan of uit, en bepaal voor welke klanten welke functies beschikbaar zijn.

Variaties Op Een Product Aanmaken

Als je B2B verkoopt, loop je wel tegen wat beperkingen aan, omdat Magento van origine een B2C-platform is. Als je Magento wilt gebruiken met als doel om B2B te verkopen, kan je kiezen uit veel verschillende extensies. Helaas brengen deze vaak compatibiliteitsproblemen met zich mee. Daarom hebben wij een B2B suite ontwikkeld, waarin de functionaliteiten naadloos op elkaar aansluiten.

Daarnaast zorgt de assist-afdeling ervoor dat uw webshop altijd up-to-date is met de laatste patches, waardoor uw webshop veilig en snel blijft. De B2B Suite kan gekoppeld worden aan je ERP systeem zodat deze leidend is in de product en klantdata. Werk met klantspecifieke prijzen en kortingen in je webshop webshop. Werk met klantspecifieke betaalmethodes en betaalvoorwaarden in je Magento webshop.