En juiste spelling en grammatica zijn natuurlijk een basisdingetje, maar content material is ook zeer gevoelig voor veroudering. Voor een goede web site is het dus belangrijk om de content tiptop in orde te hebben. Waarom een WordPress website laten bouwen door Twopixels? Het is een tijdrovende klus en misschien niet iets waar jij heel goed in bent. Vaak ben je er onnodig veel tijd aan kwijt en loop je tegen allerlei struikelblokken aan. Het is fijn als er een professional beschikbaar is die met je meedenkt en jou dit werk uit handen neemt. Wij hebben de experience en ervaring om jou hierbij te helpen.

WordPress is een uitgebreid systeem waar miljoenen mensen dagelijks aan meewerken. Inmiddels draait ruim 15% van de wereldwijde websites op dit systeem, en dat is niet voor niets. Binnen enkele muisklikken kunt u nieuwe pagina’s toevoegen en kunt u volledige nieuwsberichten toevoegen. Het is niet meer nodig om een externe partij in te huren voor het toevoegen van nieuwe content material, afbeeldingen of video’s.

  • Met Visual Composer kun je de inhoud en lay-out direct in de front-end bewerken en met veel aanpasbare elementen werken.
  • WordPress is het meest gebruiksvriendelijke CMS op de markt.
  • Plugins van Crocoblock geeft Elementor & Gutenberg meer ontwerp mogelijkheden.
  • Je kunt echter in eerste instantie ook voor de gratis variant gaan, namelijk Beaver Builder Lite.
  • Deze resultatenpagina kun je met de Theme Builder van Elementor eenvoudig naar wens aanpassen.

Deze iconen zijn namelijk geen afbeeldingen, maar zijn gemaakt in CSS en vallen onder Icon Fonts. Daarom krijg je van ons gratis SSL bij je WordPress website.

Sla afbeeldingen niet op zeer hoge resoluties op. De woordenlijst is een alfabetisch gerangschikte lijst met technische termen die in de artikelen voorkomen. Op de Thema pagina worden een aantal voorkeuren gevraagd, hiermee kunt u specifieker zoeken naar een Thema welke voldoet aan uw wensen. Heb je bovenstaande stappen gevolgd, dan heb je officieel jouw eigen WordPress webdesign geïnstalleerd. Selecteer ‘Installable WordPress file only’ en sla het bestand ergens op waar je het eenvoudig terug kunt vinden, zoals het bureaublad van jouw laptop. Geef jouw menu een naam, zoals ‘Hoofdmenu’ en klik op ‘Menu aanmaken’.

Tip#3 Verwijder Onnodige Plugins

Ik maak het de laatste tijd regelmatig mee dat een website nog op een hele oude PHP versie draait. Bij de meeste internet hosting suppliers kun je de PHP versie zelf aanpassen in het controlepaneel. Kies in dat geval voor de laatste of een na laatste versie (op dit second 7.3). Als je jouw bezoekers meer vertrouwen wilt geven in jouw website WordPress, is het belangrijk om contactinformatie toe te voegen. Dit kun je doen in de header of footer en/of je kunt hiervoor een speciale contactpagina aanmaken. Plaats hier de gegevens van je bedrijf en stel eventueel een contactformulier op. Een groot voordeel van WordPress is dat je de keuze hebt uit een groot aantal thema’s.

Zodra je dit geregeld hebt, kun je WordPress op je hostingsaccount installeren. WordPress is free of charge software program voor het maken van web sites. Het is een zogenaamd CMS dat je gebruikt om je website mee te bouwen en te beheren. Bij de meeste hosters, bijvoorbeeld bij WebChamp, kun je dit in enkele seconden laten installeren. Ook als je een weblog aan je web site wilt toevoegen, is WordPress een goede keuze.

Verder kun je rust en vertrouwen creëren voor je bezoekers. Ben je nog aan het overwegen welke kleuren mooi zijn voor jouw website? Je kunt een web site als Coolers.co bekijken om kleurenpalet te maken voor jouw website. Ik raad je aan om niet meer dan three hoofdkleuren te nemen. Wil je echter voor een bepaald menu-item een submenu maken, dan zal je de subitems onder het menu-item moeten plaatsen en dan ietsjes meer naar rechts. Het resultaat op de web site zal er als volgt uitzien.

Als je een vaste homepage wil, moet je een nieuwe pagina aanmaken. Wil je naast de vaste homepage ook een weblog , dan maak je ook nog een pagina met de naam ‘Blog’ aan.

Door middel van zowel landelijke als regionale mailcampagnes houdt Hét Ondernemersbelang ondernemers up-to-date met het laatste nieuws en de nieuwste trends. Vaak denkt males het probleem op te lossen met snellere internet hosting. Echter is het te adviseren om de hierboven vermelde punten door te voeren alvorens een keuze te maken voor snellere internet hosting. Standaard internet hosting zou voor een gemiddelde WordPress website voldoende moeten zijn.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. Internet wordt steeds mobieler en de mobiele doelgroep daarmee groter. Hoe goed is jouw mobiele web site voorbereid op de zoektocht van een mobiele gebruiker naar informatie? Bij Internetbureau Max is je website altijd responsive gebouwd. Nee, er zijn veel meer systemen waarmee jij zelf een eigen website kunt maken. Echter is WordPress het populairste en naar mijn mening eenvoudigste systeem om mee te beginnen. Vandaar dat je dit systeem vrijwel overal ziet terugkomen.

Welnu, het WordPress CMS previous uitstekend in wat meer kleinschalige omgevingen waar webredactie niet verbonden is met een workflowproces. Het WordPress CMS previous ook bij grotere organisaties.

Van jouw website een succes maken is een lang proces, maar je bent al goed van start gegaan. Je zal nu verder kunnen gaan met artikelen schrijven, je verder verdiepen in WordPress, e-mail marketing, zoekmachine optimalisatie en dat soort dingen. Zorg dat je de beste bent en dat Google niets anders kan dan jouw web site WordPress hosting hoog in de zoekresultaten te laten komen.

Geen nood, need in dit artikel lopen we samen stap voor stap door het proces van het herstellen van je WordPress website nadat je bent gehackt. Jouw website is tegenwoordig misschien wel jouw belangrijkste communicatiemiddel.

Plugin Akismet gaat deze spam tegen en is daarom een belangrijke plugin voor iedere WordPress web site. Het enige wat jij vervolgens nog hoeft te doen is het aanmaken van een account waarmee jij kunt inloggen op jouw website. De kosten voor een domeinnaam verschillen sterk. Zo krijg je bij veel hostingproviders een gratis domeinnaam, maar dan moet je wel een hostingpakket aanschaffen. Toch is dit een erg aantrekkelijk aanbod en in dit geval de beste keuze. Wanneer je door Heijtec ICT een WordPress website laat ontwikkelen bieden wij je altijd bijpassende hosting en domeinnaamregistratie aan.

Heb zojuist mijn web site over verhuist naar een ander domein. Helaas ontdek ik internet dat alleen mijn hoofdpagina het doet maar mijn andere pagina’s niet. Het verhuizen lukte wel met de backup plugin WP backup. Je moet dit bestand eerst beschrijfbaar maken voor je de wijzigingen kunt opslaan. De serverbeheerder heeft ook nog een aanpassing moeten doen.

Vergeet niet dat afbeeldingen een grote influence hebben op je bezoekers. Zeker in een webshop kan een authentieke afbeelding het verschil maken tussen een conversie of niet. Het gebeurt ons regelmatig dat we een emblem WordPress website aangeleverd krijgen in een Word doc.