Handleiding Woocommerce Webshop Met Ideal

In al onze webshops zorgen wij ervoor dat bezoekers veilig af kunnen rekenen d.m.v. een koppeling met een extern betaalsysteem. De facturen zijn direct gekoppeld aan jullie administratiesysteem, wel zo makkelijk toch? Ook hebben we verschillende koppelingen gebouwd om de verzending en bezorging zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Onze projectmanager neemt je mee in het proces en bewaakt het overzicht. In ieder fase worden de juiste specialisten uit ons group aangehaakt. Gemiddeld duurt één fase 3 wordpress webshop-four weken en organiseren we 1 of two brainstormsessies per fase. Meer weten over onze werkwijze?

Ze begrijpen goed wat de wensen zijn, denken mee en komen met eigen ideeën. De website die ze voor mij ontwikkeld hebben en onderhouden voldoet aan alle gestelde wordpress website eisen en was binnen de afgesproken tijd klaar. 106 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met WordPress is uitstekend geschikt om te koppelen aan andere systemen.

Arthur’s Beste Tips Woocommerce Thema’s

Je leest er meer over op deze pagina. Als je bij ons een WooCommerce webshop laat bouwen, zorgen wij dat deze voldoet aan de laatste webrichtlijnen. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever kunnen wij voorzien in performance, snelheid, toegankelijkheid en technische SEO. Ook na livegang kunnen wij garanties geven op deze KPI’s. Met Stuurlui samen werken is werkelijk een feest.

  • Verder zijn er instellingen beschikbaar om het karretje op verschillende plekken binnen het menu neer te zetten.
  • De Pro versie voegt nog een indrukwekkende lijst met icoontjes, fly-outs, geautomatiseerde updates en nog veel meer toe.
  • Overweeg deze plugin als je huidige WordPressthema geen icoontje met winkelkar heeft, of deze niet bovenaan heeft staan.
  • En er is customized CSS beschikbaar als je nog geavanceerdere bewerkingen wilt doen.

Door deze koppelingen te realiseren wordt het totale proces een stuk efficiënter, WordPress hosting én nog belangrijker, foutloos. Bekijk hier onze API koppelingen.