Je kunt je apps aan miljoenen gebruikers over de hele wereld aanbieden en je hebt de juiste tools in handen om meer gebruikers aan te trekken en je bedrijf te runnen. Via de App Store kun je je app in één keer in 175 regio’s over de hele wereld aanbieden, in meer dan veertig talen. Je bereikt automatisch een doelgroep die zonder aarzeling apps en content aanschaft binnen de veilige en gebruiks­vriendelijke omgeving van de App Store.

  • Tik op de accountknopof op uw foto of initialen bovenaan het scherm.
  • Ga naar de iTunes Store op iOS om je favoriete nummers, films en podcasts te downloaden.
  • Tik op ‘Afgelopen 90 dagen’ en selecteer een ander datumbereik.
  • Als gebruiker kun je dus apps downloaden zonder vertraging of ander ongemak.

Met de iOS SDK kun je vandaag nog beginnen met het ontwikkelen van je iOS-app voor iPad, iPhone en iPod touch. Het iOS Dev Center bevat een groot aantal resources, waaronder video’s, voorbeeldcode, technische documentatie en Apple Developer Forums. Tik op of op je profielfoto rechtsbovenin en tik vervolgens op ‘Aankopen’. Selecteer de app of ontwikkelaar van de app en tik vervolgens om ‘Doorsturen naar’ uit te schakelen.

Een App Kopen En Downloaden

Zorg ervoor dat jullie allebei ‘Delen met gezin’ gebruiken. Het App Store Small Business Program biedt een lager commissietarief voor ontwikkelaars die minder dan 1 miljoen USD hebben verdiend. Hierdoor krijgen kleine bedrijven 15% extra voor alle betaalde apps en in‑app aankopen. Wil je apps bouwen die gebruikmaken van geavanceerde machine learning? Dat kan met gratis tools, geoptimaliseerd voor Apple devices. Met de Core ML‑frameworks en Create ML‑tools kun je direct op je eigen computer nieuwe datasets trainen.

Als u ‘Delen met gezin’ gebruikt, tikt u op ‘Mijn aankopen’. Sommige ontwikkelaars kunnen ‘Log in met Apple’ gebruiken om u een account te geven voor meer dan één app. Als u ervoor kiest om ‘Log in met Apple’ weer te gaan gebruiken, wordt u ingelogd met dezelfde account die u eerder gebruikte.

Beperkingen Voor Materiaal Instellen En In

Om de informatie te zien die u in eerste instantie hebt gedeeld met een app, selecteert u een app in de lijst. U kunt ook een link bekijken naar app het privacybeleid of de algemene voorwaarden van de app. Als de App Store ontbreekt op uw apparaat, is ouderlijk toezicht mogelijk ingeschakeld.

Als het gezinshoofd het verzoek afwijst, vindt er geen aankoop of download plaats. Als een kind een aankoop opnieuw downloadt, een gedeelde aankoop downloadt, een update installeert of een inwisselcode gebruikt, ontvangt het gezinshoofd geen verzoek. Als je meerdere pagina’s in het beginscherm hebt, kun je de volgorde ervan wijzigen. Je kunt bijvoorbeeld je favoriete apps op één beginschermpagina zetten en die pagina instellen als de eerste beginschermpagina. De appbibliotheek toont je apps gesorteerd op categorie, zoals ‘Creativiteit’, ‘Sociaal’ en ‘Amusement’.

AR biedt ook mogelijk­heden voor expertise en ondersteuning op afstand, waardoor transport- en reiskosten worden teruggebracht. De technologieën van Apple geven vorm aan de toekomst van het bedrijfsleven.

Kom erachter wat je publiek precies vindt van de productpagina van je app. Test verschillende app-iconen, video’s en screenshots om te zien wat het beste werkt voor jouw publiek. Apple vindt het belangrijk dat ontwikkelaars hun beste ideeën kunnen vertalen in apps die de wereld veranderen. Daarom heeft de App Store alles wat je nodig hebt voor het bouwen, testen, in de markt zetten en distribueren van apps, zodat jouw bedrijf kan groeien.