Pak de TinyPNG of Resmush.it plugin. Contactformulieren toevoegen? Download de Contact Form 7 plugin. 3: WordPress is gebruiksvriendelijk Doordat zoveel mensen er mee werken moet het wel gebruiksvriendelijk zijn. Ik zeg altijd: als je met Word kunt werken, dan begrijp je WordPress ook.

App Wil je dat mensen jouw app kunnen downloaden via de Apple en Google Play retailer? Ook dat is mogelijk met WordPress! Laat je informeren over de mogelijkheden. Bij WordPress.com staat je web site wordpress website op de server van WordPress zelf.

Een aantal ideas: De nieuwste WordPress Zorg ervoor dat je altijd de nieuwste WordPress versie hebt op jouw website. Dit zorgt voor meer veiligheid, snelheid en gebruiksvriendelijkheid, aangezien er met elke update nieuwe dingen beschikbaar komen. Laat het onderhoud door een professional uitvoeren, zodat je zeker weet dat er niets fout gaat.

Schrijf je blogs, zorg dat mensen reacties achterlaten en zich inschrijven voor jouw nieuwsbrief. Fotogalerij Zijn foto’s voor jouw bedrijf heel langrijk? Voeg een professionele fotogalerij toe aan je web site WordPress hosting door gebruik te maken van één van de vele plugins en widgets.

Lees Onze Laatste WordPress Tips

Let er uiteraard wel op dat deze persoon heeft bewezen met WordPress te kunnen werken. Stel hem/haar de juiste vragen en bekijk zijn/portfolio om te zien of het een geschikt persoon is om jou te helpen. Door de vele thema’s, plugins en widgets kun je met WordPress echt bijna alles. Ga voor gemak en vrijheid door WordPress te gebruiken.

four: WordPress hulp is echt overal Zoals gezegd werken er honderden mensen dagelijks aan WordPress en duizenden aan de plugins. Maar nog eens tienduizenden kennen WordPress van high tot teen. Het is dus heel gemakkelijk om iemand te vinden die je kan helpen met WordPress.

Thema’s en plugins Door het gebruik van een goed thema en diverse plugins kun je jouw web site maken zoals jij dat wilt. Vraag een professional om hulp als je er zelf niet uitkomt. Website Zoals gezegd is WordPress geschikt voor elk formaat website website maken. Een klein weblog of een website met honderden pagina’s. Laat je adviseren en ga zelf aan de slag!

Webshop Wil je jouw producten on-line verkopen? Gebruik dan de WooCommerce plugin. Ook hier geldt: lees je goed in en laat je adviseren als je niet zeker bent over de te nemen stappen. Blog WordPress is ooit begonnen al blogplatform en is nog steeds super geschikt om een écht goed blog te hebben.

Voor alle functionaliteiten is er een logische plek in het CMS en het toevoegen van een pagina of product gaat heel simpel. Om een indruk te geven: het installeren van WordPress kost slechts 3 minuten.