Maar vraag eerst geheel vrijblijvend gratis proefstalen aan om rustig thuis te bekijken. Vouwgordijnen geven je interieur een warme uitstraling. De collectie vouwgordijnen bijzonder, met schitterende stoffen en unieke details. Alle stoffen in de collectie Plisségordijnen winkel ophalen zijn geschikt voor zowel vouwgordijnen als gordijnen, zo kun je heel makkelijk een mooie, passende combinatie maken. Een plisségordijn is gemakkelijk op elkaar te schuiven door de gevouwen stof, zo kunt u zelf bepalen waar u wel of geen inkijk wenst.

Plissé gordijnen zijn veelzijdig en bieden je veel vrijheid wat betreft inrichting en sfeer. Zo kun je een plisségordijn beschouwen als een ideaal compromis tussen stijl en bescherming tegen de zon. Bij het opmeten van je plissé of duette kijk je waar je deze het beste kunt vastzetten. Houd ook rekening met uitstekende raamhendels en de richting Kopen buiten rolgordijnen waarin je raam opengaat. Heb je een raam dat naar binnen draait dan kun je deze niet meer helemaal openen omdat de plissé erop geplaatst wordt. Alle tips voor het opmeten vind je op onze bestelhulppagina hierover. Zorg dat je deze goed doorleest, dan weet je zeker dat je plissé of duette perfect past en je er jarenlang plezier van zult hebben.

Huishouden

Hierdoor zit het plisségordijn als het ware op het raam gekleefd, waardoor hij niet klappert. Ook heb je geen irritante touwtjes op de grond hangen. Voor de grotere afmetingen raden we plisségordijnen met bedieningskoord aan, aangezien Jaloezieën gordijnen bestellen deze meer mogelijkheden heeft qua afmetingen. In deze gevallen kun je beter kiezen voor lichtdoorlatende plisségordijnen. Zoals de naam al verraad kun je met deze plisségordijnen spelen met de lichtinval en de privacy bewaren.

  • Wij garanderen voor EOS®-plissé en Duette®-producten de beste verwerkingsmethode, uitstekende materiaaleigenschappen een lange levensduur.
  • En helemaal handig is dat je zo ook kunt programmeren.
  • Een groot voordeel is dat ze bevestigd kunnen worden op allerlei soorten tuimel- en draairamen en -deuren.

Een ander voordeel van de dubbele stoflaag is dat je de gaatjes van de touwtjes door de stof niet ziet. Dit is zeker handig bij verduisterende plisségordijnen, aangezien Duo rolgordijnen laten bezorgen het licht van de gaatjes dus ook geblokkeerd is. Zowel plisségordijnen met bedieningsgreep als met een bedieningskoord kunnen ingespannen geleverd worden.

Xl Rolgordijn

Plisségordijnen verduisterend zijn zeer geschikt voor ruimtes die donker moeten zijn, ook als het buiten nog licht is. Verduisterende plisségordijnen zijn aan de achterkant voorzien van een extra coating met een isolerende en verduisterende werking. Heeft u vragen over deze onderdelen voor plissé gordijnen? Klik dan op de verschillende producten om meer informatie en specificaties te lezen.

plisse gordijn

Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur?