Hieronder een aantal WordPress web sites waar ik met heel veel plezier en toewijding aan gewerkt heb. Wil je meer van m’n werk zien, bezoek dan eens mijn portfolio.

Je moet nog even geduld hebben voordat je een WordPress web site gaat maken. Om een WordPress web site on-line te gooien heb je een hostingprovider nodig. Cloud86 is één van de beste hostingproviders voor WordPress web sites in Nederland en België. Als je doelgroep zich in Nederland bevindt, is het bijvoorbeeld beter om .nl te gebruiken.

Voor de meeste web sites geld dat dit tussen de 250 euro en 500 euro per jaar kost. De webdeveloper installeert dan updates van de core, het thema en de plugins, waarna hij test of alles naar behoren functioneert en eventueel de code aanpast. WordPress onderhoud is jammer genoeg nog steeds een redelijk onderbelicht onderwerp, maar we kunnen het belang ervan niet vaak genoeg benadrukken.

Webhosting Pro + WordPress

Dit pakket is perfect wanneer je internet begint en plannen hebt om meerdere website te maken of verder te groeien en het serieus aan wilt pakken. De prijs-kwaliteitsverhouding is bij dit good vanwege de mooie korting tijdens je eerste contractsduur. Zoals ik zei heb ik zelf ook Webtalis bij Cloud86 gehost. Cloud86 is één van de finest beoordeelde hosting providers.

Hiernaast 10 goede redenen om te kiezen voor een WordPress website en deze te laten ontwikkelen. Ik ben Frank Schrijvers, developer en designer, vader en hardloper. Als WordPress skilled heb ik meer dan 18 jaar ervaring. Ik assist je graag met het ontwikkelen van een nieuwe WordPress website website bouwen of het aanpassen of doorontwikkelen van je huidige web site of webshop. Geen standaard-websites, maar een website die previous bij jou en je activiteit. Mijn websites zijn toegankelijk en hebben een heldere menustructuur.

Voor de meeste web sites is 250Gb meer dan voldoende, mocht dat toch niet voldoende zijn dan kun je altijd eenvoudig upgraden naar een ruimer pakket. Dit webhosting pakket heeft de juiste hoeveelheid rekenkracht en optimalisaties om jouw webshop razendsnel en stabiel te laten werken. Wij maken gebruik van het populaire en geprezen DirectAdmin controlepaneel.

In mijn e-book leg ik jou uit hoe jij jouw web site het beste kunt onderhouden en deel ik een aantal plug-ins die hier erg goed bij kunnen helpen. Zoals je op onderstaande afbeelding kunt zien kun je het contactformulier template kiezen en krijg je vervolgens de editor voor het formulier te zien. Je kunt hier nog additional velden toevoegen op het gewenste veld te klikken en deze vervolgens naar de gewenste plek te slepen. [newline]Wil je een pagina in het menu toevoegen, maar niet de titel van de pagina gebruiken in het menu? Dan kun je deze pagina openen in het menu en het navigatielabel aanpassen naar de tekst die jij in het menu wilt hebben staan.

We bouwen in WordPress de structuur op van je web site waar jij als klant voor de lange termijn mee kunt werken. We hebben een help group wordpress webshop met specialisten die altijd klaar staan om jou snel te helpen om vragen en problemen op te lossen. Zo blijft een probleem altijd klein en van korte duur.

Ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, gaat dit over de vindbaarheid van je web site in Google of een andere zoekmachine. Die vindbaarheid vertaalt zich in een positie tussen de zoekresultaten van de zoekmachine. Dit is bij het laten maken van je WordPress web site dus van groot belang. Hoe hoger jouw web site in de zoekresultaten staat, hoe groter de kans dat je een bezoeker op jouw web site ontvangt. Stuur ons uw wensen, welke functionaliteiten u zoek en welke sites u mooi vindt. Wilt u een maatwerk website of kiest u een van de schitterende wordpress thema’s waar WPW mee werkt.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een contactformulier-, antispam-, SEO-, forum-, social media-, nieuwsbrief- of een Google Analytics-plugin. Er is zelfs een plugin om te controleren of je niet te veel plugins op je web site hebt draaien. Hetzelfde principe kun je onder het kopje ‘berichten’ herhalen voor de blogberichten op je site.

Een ander voordeel is dat deze handleiding actueel is en dus voldoet aan alles wat op dit second het beste werkt. Zowel op het gebied van snelheid, gebruiksvriendelijkheid als veiligheid zul jij dus alles leren wat nu op dit second WordPress hosting het beste werkt. In dit artikel geven we je een handige tip om te achterhalen hoeveel opslag je WordPress website gebruikt.

Op deze pagina vind je de beste plug-ins op dit moment. Nadat je domeinnaam is geregistreerd, heb je webruimte nodig. Zo kan jij jouw eigen stukje ruimte op het internet inrichten met jouw web site.

  • Een plugin voor een contactformulier en een SEO plugin.
  • Heb je contact met bezoekers van je web site, dan is het wel zo netjes dat je vanuit diezelfde domeinnaam e-mailt.
  • Wij maken gebruik van het zeer gebruiksvriendelijke WordPress CMS systeem.
  • Als het ontwerp is goedgekeurd, gaat het staff van De Communicatiemakers aan de slag met de daadwerkelijke realisatie van de WordPress website.
  • Toch komt er wat meer bij kijken dan alleen het ontwerpen en online publiceren.

Er zijn verschillende cache-plugins beschikbaar, zoals WP Rocket of W3 Total Cache. Naast de cache zorgen deze plugins er ook voor dat de information en bestanden van je web site compacter worden. Dat draagt dus ook weer bij aan het versnellen van je website of webshop! Zelfs browsers maken gebruik van caching om de snelheidservaring te verbeteren. Ben je nieuw met WordPress en vraag je je af “Hoe bouw je een website? De web site bevat alle informatie die je als beginner moet weten, vanaf het aanvragen van een domeinnaam, tot het volledig langslopen van WordPress.

Deze iconen zijn namelijk geen afbeeldingen, maar zijn gemaakt in CSS en vallen onder Icon Fonts. Daarom krijg je van ons free of charge SSL bij je WordPress web site.

Klantmanagers van gemeente Hoeksche Waard gaan werken met De VoorzieningenWijzer. Daarbij bieden we journalisten onder meer mogelijkheden om donaties voor hun werk te vragen, en te crowdfunden. We maken en hosten ook web sites voor journalisten. Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round meals expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Je wilt zeker weten dat het pakket dat je kiest previous bij jouw project. Daarom bieden wij niet onnodig veel pakketten aan.

Wij ontwikkelen al onze web sites met WordPress. WordPress is marktleider op het gebied van CMS beheersystemen en wordt geroemd om zijn gebruiksvriendelijkheid. Een handige plugin om je web site verder te optimaliseren door A/B testen uit te voeren is de Google Website Optimizer plugin. Heb je al zelf met de Newsletterplugin gewerkt? Ben benieuwd of deze in de praktijk ook goed werkt… Daan Koek heeft veelzijdige ervaring op het gebied van online marketing, E-commerce, SaaS software en logistics.