Een template kiezen voor je webshop is een belangrijke stap. Het vormt namelijk voor langere tijd de basis van je webshop. Houd ook hierbij dus rekening met flexibiliteit, uitbreidbaarheid en de snelheid. Kijk niet alleen naar wat jij mooi vindt, maar bekijk de demo die eventueel beschikbaar is door de ogen van de klant. En laat het design niet leidend zijn, dit is namelijk gemakkelijker aan te passen dan de ingebouwde functionaliteiten.

Denk hierbij aan iDeal betalingen, verzending through UPS, etc. Mocht je zo’n plugin willen gebruiken, dan zul je hier een aangepaste offerte voor ontvangen. Mustmedia zorgt ervoor dat je je webshop helemaal zelf kunt onderhouden.

Alleen dan kunnen we er samen voor zorgen dat je WordPress webshop steeds doorontwikkeld wordt en steeds beter in de behoeftes van de bezoekers kan voorzien. Onze vaste klanten noemen Webactueel niet voor niets vakbekwaam, betrouwbaar en meedenkend. Een WordPress website bij Klik & Steen is altijd geoptimaliseerd voor gebruikservaring en conversie. Wij houden ons namelijk altijd bezig met de verbetering van de User expertise en de User interface design van jouw website of webshop.

  • De beste manier om hiervan een webwinkel te maken is naar mijn mening met Woocommerce.
  • Wij verzorgen alles omtrent websites, webshops, internet hosting en hoog in Google komen.
  • Bij ons begint ieder traject met een persoonlijk gesprek.
  • Als je begint met het maken van je webwinkel kun je kiezen uit meer dan 30 geoptimaliseerde templates.
  • Als we dan aan de voorkant van de webshop kijken, zien we dat er in de Winkel nu een product staat!

Maar waarschijnlijk wil je dat je klanten in Euro’s afrekenen, tenzij dat je van plan bent om internationaal te gaan verkopen. Als je dat allemaal hebt ingevuld klik je vervolgens op volgende. Je zult merken dat je functionaliteiten mist als je aan de slag gaat met het bouwen van je webshop. Op dezelfde manier zoals je dat ook oplost bij WordPress.

Professionele Open Source Webwinkel

Een klein share van het bedrag gaat dan naar Stichting Mollie Payments. PayPal komt al als standaard WordPress hosting betaaloptie bij WooCommerce. Met elk van de bovengenoemde thema’s kun je zelf gemakkelijk je webshop in elkaar zetten.

Goede prijs-kwaliteitverhouding.Have a nice and good web site made. Klanten van uw webshop kunnen zich bij een aankoop registreren. Ze krijgen dan een klantaccount waarin ze eenvoudig hun contactgegevens en adresinformatie kunnen inzien en beheren. Ook hebben ze op deze manier inzicht in hun bestelstatussen en orderhistorie. Als je een nieuwe archiefpagina voor je webshop instelt, krijg je direct een paar mogelijke templates te zien. Nu is een webshop pagina over het algemeen niet heel spannend qua vormgeving, dus veel verschil zit er niet tussen de templates. Jouw webshop wordt gemaakt in het gebruiksvriendelijke en professionele webshopsysteem WooCommerce.

Dit kan je dus ook veel tijd besparen bij het jaarlijks inventariseren van je voorraad. Sommige klanten hebben elke maand onderhoud aan hun website woocommerce nodig.

Onze ervaring is dat de WooCommerce plugin een behoorlijke aanslag op de bronnen van een hostingserver is. Je kan nu gaan beginnen met het ontwerpen van jouw WordPress webshop. Een groot gedeelte hiervan vindt plaats in de Elementor Page Builder. Deze plugin heeft een drag & drop editor en biedt ongekende mogelijkheden als het gaat om de vormgeving.

De pagina’s van je WordPress webshop kun je vinden bij Pagina’s » Alle pagina’s. Je kunt deze pagina’s bekijken door met je muis over de paginatitels te gaan en op Bekijken te drukken. Je kunt Mollie gratis gebruiken, maar betaalt per iDeal transactie een vergoeding van €0,29.

Ik heb ervoor gekozen dat ik de opbouw van mijn menu baseer op de wijze van categorisering. Zoals je ziet een vrij uitgebreide lijst, daarom starten we eerst, voordat we een webshop downloaden en implementeren, met het uitwerken van een concept op papier. Hierbij staan we even stil bij jouw persoonsgegevens, hoe deze gebruikt worden door anderen en hoe je die kan beschermen. Een goede strategie levert een succesvolle webshop op.

Mijn naam, e-mail en web site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Je leert hoe je een domeinnaam en webhosting aanschaft voor jou WordPress webshop. Je kunt die hyperlinks terugvinden in de geavanceerde instellingen van Woocommerce zoals te zien op de foto. Je kan later wanneer je meerdere verzendmethode hebt toegevoegd bij je toegevoegde product kiezen welke methode previous website maken bij welk product. Zoals vaker in deze tutorial geef ik aan dat je later je keuze kan wijzigen.

Webshop Design En Onderhoud Diensten

Je vraagt je misschien af waar de categorieën zijn gebleven die eerder in deze handleiding zijn aangemaakt. Deze kun je aanvinken in de gele balk bovenaan de pagina bij ‘Scherminstellingen’. Ik houd altijd een gemiddelde aan van 2,5% aan, wanneer ik een top 5-positie behaal. Dat zou dus betekenen dat er minimaal 25 mensen through deze zoekterm per maand mijn website bezoeken, veel te weinig.

Als je zelf je webshop gaat bouwen ben je ook zelf verantwoordelijk voor het updaten van je software program en ervoor zorgen dat je web site veilig is. Hier gaat uiteindelijk ook gewoon veel tijd in zitten. Wij helpen je graag met advies voor je web site of webshop. We denken graag mee over de functionaliteiten en over welk systeem het beste previous. Neem contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak. Zoals hier naar voren komt, zijn er grote verschillen tussen Magento en WordPress.