Als jij bezig bent met het maken van jouw eigen WordPress website is er natuurlijk een ding dat niet mag ontbreken en dat is een formulier. Je wilt namelijk dat bezoekers eenvoudig contact op kunnen nemen of een offerte formulier kunnen invullen als ze op jouw web site zijn. Het is ook mogelijk aangepaste links toe te voegen. Deze zijn bijvoorbeeld handig wanneer jij een item in het menu wilt doorlinken naar een andere website.

Zo voorkom je dat hun account gebruikt kan worden door hackers om je web site te misbruiken. Veruit de makkelijkste manier is het installeren van een plugin. Met zo’n plugin is het eigenlijk een kwestie van installeren en gebruiken.

Hieronder leg ik uit waarom en welke 5 opties je hebt met WordPress. WordPress 5.9 is niet zo maar een kleine update.

Wij denken na over hoe de bezoeker in een paar klikken zijn doel kan bereiken en zijn weg goed kan vinden. Een andere optie kan zijn om een compleet nieuwe web site te laten ontwerpen of een nieuw WordPress te installeren dat wel responsive is. Deze twee opties kosten je meer tijd en mogelijk geld. Uiteindelijk eindig je wel met een betere website als je jouw website van de grond af, zoals we bij InsideWeb doen, responsive laat maken. Wij varen op techniek, creativiteit en ultieme service en help. Met de klant aan boord, WordPress als kompas en de koers altijd gericht op on-line resultaat.

Web Optimization Voor WordPress

Bekijk ook onderstaande video, hoe je een WordPress web site maakt met behulp van het Astra thema en de Elementor Page Builder. Zo leren wij je in 10 minuten een WordPress website te maken. Als je alle vier van bovenstaande stappen hebt gevolgd, is het door jou gekozen gratis WordPress hosting WordPress thema geïnstalleerd. Nu je weet hoe de editor werkt, is het vullen en bewerken van pagina’s straks veel gemakkelijker. Dan sla je het menu op door op ‘Menu opslaan’ te klikken. Daarnaast kun je ook een WordPress plugin zoals Updraft plus gebruiken.

Je kunt kiezen uit circa forty lay-outs, die allemaal flexibel en goed aan te passen zijn, zodat je er een unieke website mee kunt maken. Met de meegeleverde WPBakery web page builder worden de mogelijkheden voor het aanpassen verder uitgebreid. De lay-out is dus volledig aanpasbaar aan jouw huisstijl, waardoor je web site niet lijkt op andere web sites met hetzelfde template.

Zoekmachine optimalisatie is natuurlijk afhankelijk van een groot aantal factoren, maar het gebruik van WordPress maakt het wel makkelijker. Wij richten je web site technisch zo in dat de belangrijkste zoekmachines je website goed kunnen vinden.

Hieronder een korte checklist die je na kunt gaan om meer duidelijkheid te krijgen over de manier van hacken. Na je beveiligingsscans terug te hebben gekregen, zie je dat je WordPress web site is ‘gehackt’. Een gehackte website kan schadelijk zijn voor je bedrijf en dus je klanten. En hierdoor kan je reputatie ook naar de knoppen gaan. Vanuit ons kantoor in Apeldoorn ontwerpen en bouwen wij de mooiste web sites en vernuftige webapplicaties. Alles op basis van WordPress; de meest populaire beheertool ter wereld.

Voordelen Van Een WordPress Website

Met de drie kettingen aan elkaar kan je links maken. En wanneer je op ‘alinea’ klikt, zie je allerlei opties op koppen te maken. Het vullen van de pagina werkt net als je document opmaakt in Word of Pages. Je kan lijstjes website bouwen maken, woorden dikgedrukt of cursief maken, afbeeldingen toevoegen en quotes. Die pagina’s hoef je nog niet te vullen – dat kan later. We maken een paar pagina’s aan, omdat we daarna direct kunnen uitleggen hoe je een menu maakt en indeelt in WordPress.

Wij ontwerpen eerst een PSD-design voor u in Photoshop. Vervolgens maken wij dit PSD-design geschikt voor installatie op de WordPress-website. Wij installeren het design voor u en voegen gewenste pagina’s voor u toe. U kunt zelf aangeven welke pagina’s u wilt laten aanmaken en welke elementen u graag terug wilt zien op deze pagina’s. Tools om afspraken te maken, een weblog WordPress website bij te houden of om een ledensysteem toe te voegen installeren wij graag voor u. Zo maken wij de website exact zoals u het graag ziet.

  • Als je besluit om een van de beste WordPress web page builders te gebruiken, heb je een WordPress hosting nodig waar je op kunt vertrouwen.
  • Kijk eens bij bijvoorbeeld mijndomein.nl daar kan je met 1 click on je wordpress website op je domein installeren.
  • Bekijk het artikel Beste gratis back-up plugins voor WordPress om een goede plugin uit te zoeken waarmee jij back-ups kunt maken van jouw website.

Wij snappen hoe we gebruik moeten maken van de nieuwste webtrends om het maximale uit je website halen. En we kennen WordPress door en door, waardoor we je web site optimaal kunnen beveiligen en laten voldoen aan alle PageSpeed scores van Google. Geef WordPress bijvoorbeeld enkel schrijfrechten in /wp-content/uploads en in het huidige jaar (/wp-content/uploads/2015). Dan is de applicatie in staat uploads te plaatsen, maar is de kans dat een kwaadwillend script tussen andere bestanden wordt verstopt een stuk kleiner. Denk goed na waar de applicatie magazine schrijven en zie dat als ‘zwakke’ locatie. Dan is het mogelijk hier alternatieve maatregelen op te treffen of de locatie additional in de gaten te houden. Zo blijft uw web site niet alleen veilig door de laatste aanpassingen in plugins bij te houden maar heeft u ook de laatste functies tot uw beschikking.

Ik wilde mijn wordpress website verplaatsen van een submap naar de rootmap. Veel dank voor deze zeer bruikbare, heldere handleiding! Leuk om zelf aan de slag te gaan hiermee, ik ben er bijna. Ik heb alle stappen met succes doorlopen, behalve stap 5 lijkt het.