Onze voorkeur gaat echter uit naar Mollie. Andere betaalmethoden voor je webshop Naast iDEAL is het ook belangrijk dat je de klanten van je webshop betaalmethoden zoals Paypal en creditcard aanbiedt. Daarnaast wordt er in België veelvuldig gebruik gemaakt van Bancontact en is Sofort een internationale betaalmethode die ook vrij populair is.

Gemakkelijk Je Woocommerce Shop Koppelen

Veel beginnende ondernemers onderschatten namelijk de tijd die het kost om een webshop goed in te richten en te onderhouden. Paytium is een stuk simpeler in gebruik en heeft daarnaast een ingebouwde koppeling met de iDEAL provider Mollie. Via Mollie kun je er tevens voor kiezen of je ook Paypal, Creditcard, Bancontact of andere betaalmethoden wilt accepteren. Lees dan meer over Paytium, de simpele webshop plugin voor WordPress! één e-mail per maand • informatief • eenvoudig afmelden

Al deze betaalmethoden worden standaard beschikbaar zodra je geregistreerd bent bij Mollie en de Mollie iDEAL plugin gebruikt. Deze werkzaamheden WordPress hosting kunnen voor de meesten wat tijd in beslag nemen en dan laten we het installeren van een iDEAL plugin nog even achterwege.

De Woocommerce Basic

WordPress website te advanced voor jouw situatie? Met de WordPress plugin Paytium kun je simpel en snel formulieren genereren om zowel fysieke als digitale producten te verkopen. Je kunt in een handomdraai de meest uiteenlopende formulieren maken, als alternatief voor een volledige webshop.

Je zult dus achteraf een iDEAL plugin moeten installeren. Er zijn echter verschillende iDEAL providers waarbij je jezelf kunt aansluiten en die allemaal hun eigen plugin hebben.

Wil je maandelijkse abonnementen verkopen? Dan is SEPA-incasso woocommerce een belangrijke betaalmethode die je kunt gebruiken.