Staat jouw domeinnaam eenmaal online, dan kun je direct beginnen met het bouwen van jouw WordPress website. Als het proces van het installeren van de domeinnaam gelukt is, krijg je een e-mail van Vimexx.

Kortom: Vimexx biedt de beste service om meteen een vliegende start te maken met jouw website. Vimexx biedt numerous hostingpakketten aan die je eenvoudig on-line WordPress hosting af kunt sluiten. Bekijk de diverse hostingpakketten van Vimexx, kies jouw favoriete hostingpakket en sluit dit pakket direct on-line af.

Heb je inderdaad een e-mail gekregen van Vimexx, dan kun je direct aan de slag om jouw WordPress web site verder te ontwikkelen. Dit doe je eerst door een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen voor jouw WordPress website. Heb je dit gedaan, dan wordt aangeraden om jouw inloggegevens goed op te schrijven. In dit geval ben je de gegevens namelijk niet helemaal kwijt als je de inloggegevens niet meer weet, maar kun je altijd blijven inloggen.

Vimexx schermt jouw website helemaal af door middel van 24/7 proactieve beveiliging en monitoring. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om de veiligheid van jouw website.

Aan De Slag Met WordPress In 3 Stappen:

Maak een korte zin van jouw domeinnaam. Heb je eenmaal een domeinnaam website maken bedacht, dan kun je deze eenvoudig registreren bij Vimexx.

Weet je niet zo goed welk pakket je moet kiezen, dan kun je de professionals van Vimexx uiteraard ook om ondersteuning vragen. Een sterke domeinnaam verzinnen en registreren Als je een hostingpakket hebt afgesloten, moet je een domeinnaam voor jouw web site WordPress kiezen. Om je op weg te helpen met het kiezen van een sterke domeinnaam, geven we je graag enkele suggestions om de beste domeinnaam te kiezen voor jouw web site: Combineer meerdere bestaande en/of niet bestaande woorden met elkaar.

Betrouwbare Webhosting

Vimexx geeft je volledig versleutelde backups in geografisch gescheiden datacenters tot 30 dagen terug. Vimexx slaat jouw website altijd dubbel op binnen de infrastructuur. Dit betekent dat je jouw website niet zomaar kan verliezen, maar dat deze altijd goed opgeslagen staat. Vimexx biedt je persoonlijke service voor alle domeinnaam-, webhosting en CMS gerelateerde vraagstukken.